Thread Closed 
O reuniune sau un ritual ?
21 Aug 2011, 14:59
Viperina se chinuise sa dea toate acele crengi la o parte , spinii intrand in degetele si antebratele ei neacoperite deloc . Insa Eliza era bine imbracata . Aceleasi manusi verzi ce se asortau cu parul ei , hanoracul negru cu un sarpe mare , verde aprins , ca cel din emblema viperinilor , gluga era trasa peste fata , fara sa ii poata zari trasaturile ei .
*Iar se ascunde ! Si acum are motivul prielnic sa o faca . De ce am senzatia ca ea trecut de mai multe ori prin locul acesta ? *
Eliza vorbise pe un ton ce ii trada supararea , dand frau liber la nervii ce salasluiau in ea , punand mai multe intrebari la care Claire ii era greu sa ii raspunda .
*Stii Eliza . Nu are rost sa iti bati capul cu asa ceva . E peste masura noastra sa schimbam acest lucru . Stiu ca este frustant si cu atat mai mult enervant , dar esti foarte constienta de faptul ca noi suntem doar niste copii . In fine , in cazul meu . Mnah , fie ca vrem , fie ca nu , lumea este intr.un fel impartita in doua tabere egale . Creaturile acestea , ma refer la centauri , pesemne ca au fost maltratati de tabara raului si ei cred , prin urma acestei actiuni , ca toata omenirea e la fel . Cat despre dementori . Ehh bine , nu am ce sa comentez . Sunt niste creaturi foarte groaznice , pe care niciun om nu le poate suporta , dar noi le suntem victimele . Dara noi , nu ar exista presupun . Eliza , iti spun numai din ce stiu eu , da te rog , nu ma pune sa fac niste alegeri de care nu sunt sigura . Is inca o persoana care mai are de invatat multe *
, se scuzase ea , nevrand ca prietena ei sa se supere .

The princess of Kensas empire

[Image: winter-blues.jpg]

"Cars passing by - representing my life
I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby
And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more"
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 18 Aug 2011, 11:10
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Claire Afere - 21 Aug 2011, 14:59