Thread Closed 
I don`t have the wish. The wish have me.
21 Aug 2011, 17:15
Alice chicoti si ea si privi la cuibul pasarilor, stand cu coatele pe pervaz. Briza racoroasa ii atingea bland fata si ii vantura buclele de peste umeri. Isi dadu parul lung pe spate si se intoarse in locul ei pe fotoliul confortabil, langa semineul in care flacarile ardeau jucause, si lemnul trosnea indeajuns de zgomotos ca astropufa sa nu adoarma. Se simtea obosita, si visa cu ochii deschisi la patul confortabil care o astepta in dormitorul ei si la cartea de pe noptiera din care urma sa citeasca cateva pagini chiar inainte de a ichide ochii. O privi pe Mellise care inca cerceta domeniile, si ii spuse:
"Eu, cred ca merg la culcare, am avut o zi lunga si vreau sa dorm. Ai mare grija ca, atunci cand iesi sa te asiguri ca va disparea Camera in urma ta. Noapte buna!"
Se ridica din fotoliu, iar apoi parasi Camera, si cobori cele sapte etaje, pe scurtaturile pe care le cunostea, pe langa alte secrete ale castelului.

Edit By Raizen

Puncte
Astropufi - 90
Cercetasi - 90

Topic Closed !

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I don`t have the wish. The wish have me. - by Alice Morris - 21 Aug 2011, 17:15