Semne din strafunduri
|
21 Aug 2011, 22:55
|||
|
|||
Nervoasa , dar totusi cu mintea intreaga , ii daduse drumul acelui om ciudat , dihanie dupa ea si se asezase inapoi langa Adnana . *Deci , noi am fost atacate , dar eu cum ? Nu inteleg . Nu am simtit nicio atingere din partea oricarui corp . Nu are cum ,cred ca mai mult am lesinat . Dar , nu pot sa cred ceea ce spuneti ! Eu pot simti sentimentele celor din jur . Iar cele ale acestei sirenei de care vorbiti voi , suferea . Nu pot sa cred creea ce ati spus ! Am simtit.o ! Si de unde stim ca totul e o farsa ? * *Nu , nu este o farsa , doar o pacaleala din partea lor . Nu trebuie sa te lasi dusa de nas . Cu asta ii vrajeste pe oameni care cad in adancuri , asa am patit si noi .. * * Stai putin .. vreti sa spuneti ca voi ati fost oameni ? Elevi la Hogwarts ? * * Noi nu stim ce este acest Hogwarts , dar da , am fost oameni , acum 3000 de ani in urma . De atatia ani am fost tinuti aici captivi si acum ne.a venit timpul sa plecam . * *Bine bine , dar voi nu muriti ?* *Haide sa trecem la misiune , ca sa stiti ce sa facem . Exista o vraja foarte puternica , care trebuia spusa de voi doua , care se afla intr.o carte bine protejata . Stapana acestor sirene - Halversa - o tine intr.un loc foarte bine aparat , atat de oamenii ei cat si de vraji . Trebuie sa scapati de sirene si apoi sa va dati seama ce vraji sunt , intrati in birou , deschideti incuietoarea de la sertarul ei cu aceasta cheie , iar cartea se va deschide in fata voastra la pagina potrivita . Dar trebuie sa va doriti asta . Daca nu o vreti , nu vom mai fi eliberati , iar voi veti fi prinse si inchise alaturi de noi pentru totdeauna .* In timp ce vorbea ii daduse viperinei o cheie stralucitoare , albastruie si cu reflexii verzi . Ii aruncase o privire inflacarata Adnanei si isi aplecase capul , lasandu.se pagubasa .
"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|