Nimic si din nou nimic.
|
21 Aug 2011, 23:05
|||
|
|||
Se dezbracase de roba neagra de vrajitoare si ramasese numai intr.o bluza uda si mulata pe ea , rosie , si o pereche de pantaloni negrii , la fel de stramti ca bluza . *Minunat! Numai asta imi mai lipsea . Uda !! Nu pot sa cred ! Urasc apa ! Rapid ! Trebuie facut un foc sau.. * Mintea ii incetase brusc sa mai gandeasca , analizand spusele baiatului . Nu se simtea deloc in largul ei , mai ales cand acesta isi spusese tot ce avea pe suflet . Se asezase langa el si il privise mai bine . Era la fel de ud ca si ea . *Asculta , protectoare sau nu , nu am chef sa o aud pe madam Pomfrey cand va tipa la noi atunci cand vom raci si ne va durea gatul . Deci , hai sa ne incalzim . Hopa , nu in sensul acela idiot , cu baiatul si fata care se... intelegi tu . Ma refeream sa folosesc o vraja de incalzire . Numai sa imi reamintesc care ... gasit ! * Isi luase bagheta care era aruncata la cativa metrii departare de ei , se gandinse intens la vraja ce urma sa o faca si fara sa mai scoata vreun sunet , un vantisor caldut il invaluise pe astropuf , uscandu.l . Folosise aceeasi vraja asupra ei si se simtea mult mai bine . Mai exact ... aeriana . *Mnah , mult mai bine nu ? Acum , cum ne vom mai reintoarce inapoi la scoala ? Doar nu vom sta aici pana om imbatrani sau pana ne va cauta cineva . Sper ca nimeni sa locuiasca aici . Poate ca exista vreo trapa secreta . Hmm , John , ce zici ? *
"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|