Thread Closed 
O reuniune sau un ritual ?
22 Aug 2011, 12:34
Asteptase rabdatoare ca Cly sa comenteze la subiectul deschis de ea . Nu putea sa isi stapaneasca nervii si de obicei , cand treceau de limita ,isi dadea drumul la ganduri . De multe ori se afla singura , iar copacii ii raspundeau prin fluturari de crengi , doua pentru da , una pentru nu . Intotdeauna acestia fusesera de acord cu spusele ei , dar raspunsul lui Claire , ei bine , a cam zdruncinat.o . Credea mult in ceea ce zicea si nu se astepta deloc ca cineva sa ii darame zidul din fier construit in patru ani . Statuse pe ganduri , deschizand si inchizand gura , insa se abtinuse .
*Are dreptate . Ce pot eu sa fac ? Sunt doar un copil , dar in curand am sa devin un vrajitor , am sa intru la minister si am sa.l conving pe ministru . Macar sa stiu ca am un scop in viata! Insa fata asta se pricepe . Merita sa devina o Imparateasa ! Si una a junglei . *
Zambise usor la gandurile sale , isi ridicase capul spre cer , culmile copacilor ametind.o . Alunecase pe ceva cu piciorul drept , cazand pe spate , lovindu.si capul de un butuc .
*Au!*
spuse ea scurt. Claire venise repede langa ea , oferindu.i o mana ca sa se ridice apoi intreband.o daca se simtea bine .
*Ehh, o nimic toata . Trei coapse rupte , coloana vertebrala s.a turtit , la mana stanga am cateva oase rupte , pe cealalta nici n.o mai simt , ahm , iar picioarele sunt indoite . Ma simt foarte bine ! *
rostise ea , fara sa isi dea seama , pufnind.o rasul , molipsind.o si pe cealalta viperina .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 18 Aug 2011, 11:10
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 22 Aug 2011, 12:34