Thread Closed 
O reuniune sau un ritual ?
22 Aug 2011, 14:47 (This post was last modified: 22 Aug 2011, 14:49 by Eliza G. Blest.)
*Ridicata, uff!ce bine , nu as fi crezut ca e mai bine in picioare decat pe jos , dar ma bucur ca Claire s.a oferit sa ma jute . Acum , care e cauza caderii mele ? *
Se scuturase de mizerii , sarive de vreo cateva ori , "fara sa cada " se mai curatase o data , apoi gasise un fel de mazga era prinsa pe degetele ei .
*What the .. ce mai e si asta ? *
Isi scosese bagheta , murmurase "Curata.te " iar pata mare disparuse instantaneu .
*Asa , acum e mai bine *
,zise ea rasufland usurata , insa nu pentru mult timp caci Cly o strigase . Tresarise usor , dar venise imediat langa ea .
*Acum ce mai e ? Am pierdut un os din pura intamplare ? *
rase in sinea ei , dar devenise serioasa la vederea sangelui . Intr.adevar , era sange si stia a cui este . Claire era speriata si vorbea mult , enervand.o pe Eliza , pe urma plecase .
*Cine a vrut sa raneasca un .. *
dar nu isi mai dusese gandul pana la capat caci Cly o strigase din nou .
*Olala!Acum ce a mai gasit ...cadavrul ? *
Intocmai cum zisese ea . Prietena ei gasise creatura . Era un inorog . Alb , cu blana inca stralucind in semintuneric , ochii erau inchisi , iar cornul inca se mai afla in fruntea lui . Coada o tinea sus , vantul inca trecand prin firele castanii .
*Ce facem cu el ? *
intrebase ea speriata , sprijinita de un copac .
*Nimic . Nu ii putem face absolut nimic . E mort total . Am sa.l anunt pe Hagrid maine , sau poate diseara , vad eu . Hai sa ne vedem de drumul nostru , n.am chef sa ma opresc pentru atat . *
si cu o ultima fraza spusa , plecase din luminis cu Cly in urma ei .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 18 Aug 2011, 11:10
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 22 Aug 2011, 14:47