Before the dawn.
|
22 Aug 2011, 18:04
|||
|
|||
Eveline facu ochii mari privind in jurul sau.Erau in baia plangacioasei Myrtle,nu incapea indoiala.Dar cum!?Eveline se ciupi pentru a fi sigura ca nu visa.Si durerea veni imediat.Nu,era real.Cele doua erau din nou in baia fetelor de la etajul 1.Totusi,cum se putuse intampla una ca asta?Eveline privi inspre intrarea in Camera Secretelor ce nu se mai afla acolo.Iar usa care le adusese pe cele doua inapoi lipsea si ea.Eveline simtea ca o ia razna.Numai auzise de o alta iesire din camera,inafara de acele tevi.Era ceva ciudat iar ea se chinuia in zadar sa incerce sa descopere ce.Iar Jade parea la fel de uimita ca si ea.
- Nu inteleg.Cum naiba am ajuns inapoi aici?Ce era cu usa aia? intreba Eveline privind in jurul sau.Myrtle iesi din toaleta sa si le privi morocanoasa pe cele doua. - V-ati intors,ha? intreba ea. - Da.Myrtle,tu ai mai auzit de alta iesire din Camera Secretelor inafara de aceste tevi? intreba Eveline.Myrtle se gandi putin insa Eveline nu stiu daca la intrebarea pusa ori daca sa le raspunda sau nu.Intr-un tarziu le dadu si un raspuns,insa. - Nu,nu stiu nimic zise ea cu ochii sclipindu-i malefic. - Ba da,sti!Spune-ne ce sti o ruga Eveline incepand sa se enerveze. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dawn of the Dragons | Colin Hawkeye Rovson | 17 | 5,877 |
25 Feb 2013, 21:09 Last Post: Freyja Maegan Guðríðr |