We find each other
22 Aug 2011, 19:29 (This post was last modified: 17 Sep 2011, 16:49 by Eliza G. Blest.)
"Your mouth, so hot"*E asa de incitant...*"Your web, I'm caught"*Oare gandeste ca mine?*"Your skin, so wet" *De as putea sa o ating..*"Black lace on sweat" *Cat suspans....*Viperina il privea direct in ochi pe baiat , inexpresivi , fara viata . Daca irisul ei nu era viu si fara culoarea mov ca cerul de iarna , noapte , ai zice ca este moarta , dar nu era...inca. Matt se pusese intre ea si Aylee , nelasand.o sa vada ce se intampla , si se apropiase tot mai mult de Green , inca tinandu.i mainile in pumn. *Nu!Nu vreau. De ce azi ? De ce tocmai acum ? Sunt de trei ani la Hogwarts si totusi , am fost izgonita..*isi zise ea , incercand sa isi tina in frau sentimentele , ca baiatul sa nu ii vada suferinta . Isi luase privirea de la el , cautand cu ochii un obiect pe care sa.l analizeze .*Nu ai fost izgonita , tu singura ai facut.o . Te.ai izolat de lume , de scoala .. de mine . Te.am mai vazut pana acum . Ti.am facut cu mana, te.am chemat langa mine . Dar tu intotdeauna fugeai .. *aceeasi voce canta in mintea ei. Eliza isi ridicase imediat capul , ochii ei cazand in golul celor ai lui Matt . *In sfarsit..nu te mai inchizi in tine , *murmurase baiatul , observand uimirea , tristetea , suferinta , ce se conturau vizibil pe fata viperinei .*Imi poti citi gandurile? Sa intrii in mintea mea ? *intrebase ea inspaimantata si totodata curioasa . Matt pusese mana pe capul ei, inclinandu.l usor , afirmase incet din cap si inchise ochii . Viperina , putin speriata si foarte confuza , vroia sa dea inapoi, dar nu stia cum . Acesta se apropia tot mai mult iar ea abia mai reusea sa se gandeasca...

Usa de la compartiment se deschise , in sfarsit , o cale de scapare. Isi intoarse privirea spre usa , observand pantalonii lui Aylee. *Unde se duce?*se intrebase ea . *Cine?*Intrebarea baiatului canta in capul fetei .*Aylee..!*Se ridicase in picioare si se apropiase de usa,deschizand.o incet , isi bagase capul prin deschizatura . Nici urma de prietena ei . Inchise usa la fel cum o deschisese , privind spre cei doi baieti . *Olala!!!M.a lasat singura cu ei ! *se planse ea..Matt ii auzise gandul si pufnise in ras.*Ce e asa de rau..el nu iti va face nimic! Cred!*zise el zambind si facand cu ochiul spre Shane , acesta imitandu.l . Eliza se asezase pe canapea , facandu.si planuri pentru acea zi si mai ales scuze inventate pentru parintii ei .*Nu pot sa inteleg . Cati ani aveti ? Trebuie sa aveti vreo 13-14 ani daca ziceti ca sunteti in anii trei-patru..*zise Shane , tintind.o pe Green cu privirea. Aceasta cantarise spusele lui , privindu.l incruntata , in semn ca urma sa il i.a la bataie .*Nu..avem 16 ani amandoua . Eu am fost trimisa la Hogwarts la 13 ani , caci parintii au vrut sa invat acasa magia neagra , ei stiind ca acolo nu se practica . Iar Aylee , ehh bine , a avut o mica problema de mica . A fugit de la un orfelinat , tot la 13 ani , caci abia atunci a vazut scrisoarea trimisa de director . *raspunse ea in timp ce se juca cu o suvita verde.*Vin.o aici ! *o rugase Matt telepatic . Statuse un pic , cu privirea in gol , nefiind atenta la ce se intampla in mintea ei .*Vin.o !! TE ROG !! *tipa el . Se ridicase si se asezase in bratele lui ce le avea pregatite . *Happy ? *Aprobase din cap si vru sa o sarute ..

Usa se deschise din nou si Aylee intrase in compartiment . Viperina o privea ingrijorator si intrebator dar ochii ii alunecasera pe bufnita ce o avea pe umar . Se duse langa Shane , ii pusese mana peste umeri si se sprijinise de el . *Mai avem vreo douazeci de minute pana ajungem.*Suparat , Matt ii luase barbia cu forta si o sarutase pana la urma .*Ooops .. n.am fost atenta. N.am vrut.* se scuzase ea. Trenul incepuse sa dea semne de oprire . Toti patru s.au ridicat , si.au luat bagajele si deschisera usa . Holul era gol..pe moment .
*Ce bine , hai sa ajungem la usa inainte sa ne sara toata lumea in cap . *zise Aylee . Viperinii aprobasera si doi cate doi , s.au indreptat spre usa . Intre timp , trenul se apropia cu viteza de gara si puse frana pana a incetinit de tot . Fetele coborasera , ajutate de baieti , si apoi venira si ei . *Oare cand o sa ne mai vedem?* o intrebase Matt telepatic , in vocea lui simtindu.se tristetea. Zambise incet si ii raspunse mintal . *Sigur , ne mai vorbim prin scrisori si ne vom vedea la scoala.* *Nu pot rezista pana atunci , trebuie sa ne intalnim vara asta..*zise el rastit , incruntandu.se putin . Viperina oftase , trista...*Depinde de parinti..*

*Shane! Matt ! Haideti! Veniti!* strigase o doamna in jur de 30-35 de ani spre cei doi baieti . Matt o mai privise o data , ii stranse mainile cu putere si cu o simpla miscare din cap , plecase. *Ne mai vedem noi ! Voi veni dupa tine! Fii sigura..* Shane plecase si el , ajungandu.l pe prietenul lui din urma, luandu.l de umeri. Eliza se apropiase de Raven ce inca se mai uita dupa ei .
"Hey ! Ce e cu tine ? , "a intrebat.o .Inca gandindu.se la altceva ce nu tinea de Eliza , Aylee privea in gol , dand din cap , sus jos sus jos . Green o luase de mana , facuse o vraja mica spre bagaje si o duse spre o camera intunecata .
*Asa,aici e mai bine ! Asculta..vreau sa mai stam prin oras , pana vin ai mei acasa, caci nu am de gand sa ma intalnesc cu sormea si sa ma cert din nou cu ea ! So..am sa.l chem pe majordom , sa ia bagajele si dupa aia mai vedem noi pe unde mergem oki ? *Pink nu ii raspunse , inca visand la alte meleaguri .. sau la un baiat ? Fara sa mai astepte raspunsul ei , isi luase telefonul , apelase numarul , obisnuitul sunet stresant bazaind in urechea ei pana ce o voce simpla ii raspunse .
*Cu ce te pot ajuta domnisoara?*
*Asculta!Vin.o la King Cross sa iei bagajele , ale mele si ale unei prietene si du.le acasa!*
*Ajung in cinci minute.*zise el si inchise apelul . Eliza pusese telefonul la loc si ii spuse lui Raven sa isi ia bagajele si sa iasa din camera . Trecusera prin bariera si in fata lor statea majordomul .
*Ahh perfect Xamfin ! Uitele...* spuse ea si ii intinse bagajele . El le luase si fara un cuvant , dar ii aruncase o privire de bucurie fetei , si plecase.
*Si acum ? *

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
We find each other - by Eliza G. Blest - 21 Jul 2011, 18:11
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:21
RE: We find each other - by Eliza G. Blest - 22 Jul 2011, 13:26
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:34
RE: We find each other - by Eliza G. Blest - 22 Jul 2011, 13:35
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:41
RE: We find each other - by Eliza G. Blest - 22 Jul 2011, 13:43
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:53