We find each other
22 Aug 2011, 19:47 (This post was last modified: 17 Sep 2011, 17:10 by Eliza G. Blest.)
Traversara gradina mamei, viperina deschise usa, fara sa o loveasca cu piciorul cum facea de obicei, si o trase usor de mana pe Raven. O privea cu coada ochiului pe prietena ei, observand ca aceasta era surprinsa. La vederea acesteia,Eliza se intristase.
*Scuza.ma , mama e disperata dupa curatenie.*zise ea rusinandu.se. Apoi ii venise o idee. Au mers vreo sapte ore cu trenul, au mai stat doua ore prin oras iar ele NU au mancat NIMIC!
*Mai, nu vrei sa mancam?*Pink clatinase din cap in semn ca da. Atat asteptase Eliza,drumul spre bucatarie era preferatul ei si mai ales, aceasta se afla sub camera ei si noaptea , avea obiceiul sa mearga pe ascuns si sa mai sterpeleasca ceva de ale gurii. Zambise spre Aylee , o luase din nou de mana si o conduse prin niste coridoare putin stramte , dar se putea trece cu doua persoane odata. *Cred ca am sa.i rup mana la cat am tras.o dupa mine,*zise ea mintal , razand in sinea ei. Ajunsera la o usa, cu un scris in stanga ei "bucatarie" , Eliza batuse in aceasta si dupa un timp scurt, se deschise , o doamna grasuta cu o lingura in mana si se rastea la viperina,dar dupa ce o privise , ramase uimita.

* Eliza. Ai venit!*zise ea.
*Asculta!Ne dai ceva de mancare? *intrebase Green pe un ton de pisicuta ce se da pe langa stapanul ei si facand doi ochi de catelus, stiind ca nu va putea rezista. Le chemase inauntru iar viperinele s.au asezat la masuta rotunda , alba, de langa un perete,iar Lupe se intoarsera la ele cu doua farfurii mari cu aperitive de toate soiurile.
*Multumim Lupe!*spuse Eliza incantata si se servise cu o felie de sunca.
*Spune.mi Elizuta, de ce ai venit asa de tarziu? De obicei veneai singura acasa, tranteai usile si te inchizi in camera ta.*Fata oftase incet si lasase felia de paine pe masa.
*Dupa cum vezi Lupe draga, am venit cu o colega,cu care ma inteleg destul de bine si va sta cu mine toata vara.*Lupe isi luase privirea de la fata mare a familiei indreptand.o spre Raven.

*Cum te numesti papusa?*Viperina isi ridicase capul si ii raspunse.
*Aylee Raven Pent.*Lupe o examinase un timp,clatinand din cap .
*Unde locuiesti?*Raven o privise uimita cu coada ochiului pe Green.
*In Franta,Paris.De ce?*Bucatareasa clatinase din cap uimirea conturandu.se pe fata ei blajina , rotunda si bolfoasa. Isi stranse parul caramiziu in coc si isi intorcea ochii de la Eliza la Aylee.
*In 95 , si nu am parinti daca asta urma sa intrebati.*
La auzul acesteia , Lupe isi facuse cruce , se ridicase cu greu de pe scaun , isi aranjase sortul alb apoi luase de pe masa farfuriile goale. Fetele o priveau pe aceasta, uimite de comportamentul ei , si se adresase Elizei:
*Ma bucur ca ti.ai gasit so...o prietena cu care sa te intelegi.*spuse ea si in tonul ei se observa ca plangea. Green se ridicase, se apropiase de bucatareasa ce spala vasele si o imbratisase strans.
*Calmeaza.te Lupica. Te rog , nu spune.i mamei nimic . Si inca o data , multumesc!*spuse ea pe un ton calm, apoi ii daduse drumul si cu o singura miscare de cap spre Aylee , iesisera pe o alta usa.

*Acum , ai sa imi vezi camera. Si ca sa.ti raspund la intrebare,da, imi place mult de el si sper sa il mai vad,*zise ea visatoare in timp ce urcau niste scari in capatul caruia se afla o usa neagra,cu poster pe el . Eliza atinse usor parul femeii,iar aceasta se daduse deoparte,odata cu usa. Lumina trandafirie a soarelui ce apunea ajungea pana la usa deschisa ca o raza.Viperinile pasisera pragul , iar Green se duse la un sifonier mare care era gol. Aylee statea intr.un loc privind dezorientata. podeaua ...
*Ahm. am pus o vraja ca aceasta camera sa ramana exact la fel pana ma intorc de la scoala,in ciuda mamei.*

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
We find each other - by Eliza G. Blest - 21 Jul 2011, 18:11
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:21
RE: We find each other - by Eliza G. Blest - 22 Jul 2011, 13:26
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:34
RE: We find each other - by Eliza G. Blest - 22 Jul 2011, 13:35
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:41
RE: We find each other - by Eliza G. Blest - 22 Jul 2011, 13:43
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:53