We find each other
|
22 Aug 2011, 19:49
(This post was last modified: 17 Sep 2011, 14:35 by Aylee L. Lovel.)
|||
|
|||
Intrebarile lui Lupe i se pareau ciudate. Insa incerca sa nu se simta ofensata. Ii daduse asa mancare buna, cum nu mai mancase decat la Hogwarts. Nu ca acasa nu manca mancare buna, dar nu era atat de multa niciodata. Dar totusi, iubea casa ei. Pentru o clipa se intrista la gandul ca nu va vedea Parisul si pe Maman pana vara viitoare, dar zambi repede ca sa nu se observe. In cele din urma, se ridicara de la masa, iar Eliza o conduse la etaj, in camera ei. Primul lucru pe care il observa erau hainele de pe jos. Am pus o vraja ca totul sa ramana la fel pana la venirea mea. Aylee vroia sa faca ceva de cand se stia, iar acum avea ocazia. Isi lua avant si sari pe patul moale, cu arcuri atat de puternice incat o facu sa sara in sus. Incepu sa rada. Eliza rase si ea, la vederea fericirii prietenei sale. Sari si ea pe pat, facand-o pe Raven sa sara din nou. Rasera impreuna. Cand s-au oprit Aylee se uita la prietena ei. Auzi? Ai ceva hartie si cerneala? Eliza dadu din cap si se ridica. Se duse langa biroul mare si scoase ceea ce ii ceruse Raven. Aceasta se duse la birou si scrise repede o scrisoare pentru Maman in care ii explica faptul ca vara aceea nu avea de gand sa vina acasa, statea la o prietena. Ii spuse sa nu isi faca griji, este bine si nu a patit nimic, ii este dor de ea si spera ca se vor revedea curand. O facu pe Hate sa apara si ii lega scrisoarea de picior. Nu uita. Nu ii dai scrisoarea decat acasa si numai daca e singura. Si inca ceva. Daca vrea sa raspunda asteapta, sti ca numai prin tine imi poate trimite raspunsul. Posta incuiata e si inceata si destul de scumpa. Nu are de ce sa cheltuie bani daca tu esti acolo... Cu aceste cuvinte deschise geamul, isi mangaie bufnita si o lasa sa plece. Dupa aceea dadu la o parte niste haine, cat sa faca un pic de loc si se aseza pe jos, indoind picioarele sub ea. Seiza, pozitia de odihna a japonezilor. Pot sa te intreb ceva? Eliza se uita la ea si dadu din cap. Aylee rosi un pic si incepu sa priveasca podeaua, jucanduse cu maneca unei bluze care era in fata ei. Pai vroiam sa te intreb...Unde au plecat baietii? Adica eu nu am vazut si nu am auzit nimic... Eliza se uita la ea un pic derutata. Stia ca simturile lui Aylee erau ascutite, deci ceea ce spunea ea era destul de putin posibil. Cum asa? EU am vazut si auzit tot, iar tu nu? Aylee dadu din cap. Pai a venit dupa ei o doamna destul de tanara. Dar tu erai in lumea ta... Acum era randul lui Aylee sa se uite ciudat la prietena ei. Cum adica in lumea ei? Ea doar privea peisajul mirific, peisajul pe care din ceva motiv Eli il ignorase. Nu eram in lumea mea. Pur si simplu adoram peisajul din jurul meu. Eliza se ridica si puse mana pe fruntea lui Raven, de parca ar vrea sa ii ia temperatura. Cred ca esti bolnava. Ce peisaj? Gara pe care ai vazut-o de atatea ori? Aylee nu intelegea. Cum de Green nu vazuse? Incepu sa povesteasca ce a vazut, in timp ce Eliza privea atenta.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|