Are you okay with this?
|
23 Aug 2011, 00:11
|||
|
|||
“Dumnezeule. Ce este cu tine? Te alerg si te strig de cateva minute. Unde iti este capul? Auzi... Stiu ca esti suparata pe mine, dar in drum spre Camera de Zi m-am intalnit cu profesorul de potiuni si mi-a zis ca suntem singurele care nu au predat lucrarea. A zis sa ne grabim si cel tarziu maine sa fie la el pe birou.”
Desigur, Katherine mintise cu nerusinare despre faptul ca se intalnise cu profesorul pe drum si ca ele erau singurele care nu terminasera proiectul. Sincera sa fie, nici nu stia astefel de detalii si nici macar nu o interesa. Reusise sa o abordeze pe Kenn si aceasta ii raspunse cu un “Pai hai sa ne grabim atunci...” fugitiv. O lua pe urmele celeilalte viperine, inca deranjata de linistea dintre ele, insa multumita ca avea ocazia sa puna lucrurile in ordine o data pentru totdeauna. Era chiar stupid sa continue amandoua cu aceasta cearta muta pentru ca pana la urma aveau sa se impace. Erau cele mai bune prietene si singurul lucru care le punea bete in roate in relatia lor erau incapatanarea perfect imbinata cu mandria de viperine. Topai pana la ea si o lua de brat, uitandu-se cu ochi de catelus la ea. ![]() ![]() “We Slytherins are brave, yes, but not stupid. For instance, given the choice, we will always choose to save our own necks.” |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|