Scrisori in miez de noapte.
24 Aug 2011, 13:23 (This post was last modified: 24 Aug 2011, 18:05 by Scarlett Soul.)
24.08.11,
Ce iti pasa tie
de unde trimit
scrisoarea ?

Draga Cineva-caruia-nu-i-pasa ,
Niciodată nu am ştiut cum să încep ceva şi tind să cred că lucrurile cu adevărat frumoase nu au un început clar şi nu au nici sfârşit...
Ce sa spun ? Sunt egoista ... si aroganta si nu stiu daca o sa pot vreodata admite ca, ca sunt unele lucruri la care tin cu adevarat. Din cauza zidului pe care mi l-am creat in jurul meu, toti cred ca sunt atat de puternica incat nimic nu ma poate atinge, insa nimeni dintre voi, nimeni dintre ei, nu stie cate plimbari fac eu pe muchia zidului. Nimeni nu stie cate replici primesc cand sunt acolo sus, acolo sus unde nu am nici o aparare. Cineva mi-a spus ca odata ce voi ajunge mai sus si tot mai sus si tot mai sus, cu atat posibilitatea caderii va fi mai mare ... si distanta la fel. Nu urca, daca nu esti pregatit sa cazi !
Cu multa dragoste,
Nimeni.

Scarlett se ridica. Privi prin geamul murdar al hambarului, dar nu zari nimic. Sincer, se astepta la asta, adica cine putea sa mai fie aici, in Hambarul Bufnitelor, la ora asta ?
Incerca sa nu deranjeze linistea sacra a noptii, dar avea nevoie de o bufnita.
"Heathrow" sopti ea, chemand o bufnita batrana, pe care nu o folosea nimeni. Poate ca mesajul nu avea sa ajunga, dar macar nimeni nu avea sa observe lipsa pasarii.

OOC : Bell, ti-am pastrat un loc. :>

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Scrisori in miez de noapte. - by Scarlett Soul - 24 Aug 2011, 13:23