Al meumeumeu <3
24 Aug 2011, 17:58
  • Am vazut parerile si rugamintea lui Raizen de la topicul "Cititi va rog" si desi poate nu am dreptul sa postez un topic nou, ma simt putin obligata sa-mi anunt plecarea. Va fi singurul topic deschis aici si de fiecare data cand voi pleca indiferent de situatie (plecat din oras, tara; probleme de familie, de sanatate, personale etc) voi anunta. Stiu ca pe unii dintre voi nu-i intereseaza si-mi cer scuze fata de Raizen (sper sa nu se supere ca am deschis un topic), dar voi lipsi cateva zile si vreau sa-mi cer scuze fata de userii cu care am topicuri (se stiu fetele).

Motivul pentru care lipsesc este unul personal, cred. Am fost ocupata in ultimul an universitar cu examene, proiectul de licenta si examenul de licenta. Am fost nevoita sa renunt la rp si la scris ficuri/proze/povesti, pentru ca nu aveam timp sa ma ocup de toate. Chiar am renuntat si la vizionat seriale, dorame si anime-uri, pentru ca mnoh :-< Si daca am facut o pauza atat de mare nu mai am inspiratie pentru scris. Stau foarte prost cu inspiratia, mai ales la capitolul rp si ma simt vinovata, pentru ca imi place foarte mult sa fac rp si sa scriu povesti.

Imi iau "liber" doar trei, patru zile: cat mai departe de pc, sa dorm mai mult, sa mai citesc o carte. Trebuie sa ma cert putin cu inspiratia asta a mea Finna Multumesc pentru intelegere si cand o sa revin poate o sa am chef si idei pentru multe topicuri cu cine doreste sa faca rp cu mine. Hugs for all >Happywide<

[Image: 2a0lr2u.png]

| Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding.
Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am |
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Al meumeumeu <3 - by Aileen Denvers - 24 Aug 2011, 17:58
RE: Al meumeumeu <3 - by Valentino Gaunt - 24 Aug 2011, 19:57
RE: Al meumeumeu <3 - by Jennifer L. Campbell - 25 Aug 2011, 13:45
RE: Al meumeumeu <3 - by Aileen Denvers - 28 Aug 2011, 13:29