Peace && Quiet.
|
24 Aug 2011, 21:56
(This post was last modified: 27 Aug 2011, 10:49 by Evelina R. Potter.)
|||
|
|||
Evelina rase cand Dess ii zise ca ii era mila de Eveline deoarece tot avusese niste mici accidente cu Jennifer. Ii placuse cum Dess glumise ca spuse ca Eveline isi punea in pericol viata la fiecare intalnire cu Jennifer:
- Eh, pot sa spun ca toate am avut parte de mici accidente sa spun asa ,spuse Evelina zambind . Ma bucur ca nu s-a intamplat nimic rau nici cu Eveline si nici cu Jennifer. - Pot sa spun ca fiecare am avut parte de intamplari nefericite ,spuse Dess cercetaselor - Asa e , raspunsera Evelina si Jenn in acelasi timp. Evelina se uita in jur vazand ca soarele incepea sa-si piarda din stralucire semn ca se apropia seara. Trecusera cateva ore de cand se afla acolo dar nici nu isi daduse seama cum zburase timpul. Se distrase asa de tare cu colegele ei incat timpul trecu pe nesimtite. Deodata Evelina isi aminti un lucru . Era vorba despre niste zvonuri ce se auzeau prin scoala si vroia sa discute acest lucru cu colegele ei: - Vroiam sa va intreb, ceva spuse cercetasa uitandu-se spre fete. Am auzit ca in scoala s-ar infiinta un club al duelistilor sau ceva de genu. Sa ne invete cum sa luptam. Stiti ceva despre asta? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|