Courtyard Apocalipse
|
25 Aug 2011, 16:54
|||
|
|||
Eveline deslusi unicornul mult mai bine de data asta.Si fu multumita de Jennifer pentru ca perseverase.Chiar daca unicornul sau nu rezistase decat 2-3- secunde apoi se evaporase,era ceva.Eveline se intreba insa cum avea sa se descurce cu un Dementor in preajma sa.Fata isi aminti de visul pe care Jennifer il avusese.Daca avea sa se gandeasca la visul acela in continuare,cu siguranta nu va face Patronusul sau sa reziste mai mult de un minut.Eveline isi arunca privirile inspre Patronusul sau,ce acum se asezase langa Eveline si isi rotea usor coada.Apoi isi ridica privirile inspre Jennifer.
- Sa sti ca a fost foarte bine ii zise Eveline imbarbatand-o.Ti-am spus,mie mi-a luat ceva pana patronusul meu a fost concert.Nu reuseam sa creez decat vapori.Faptul ca la tine a aparut o forma dupa a treia incercare este bine,chiar foarte bine. Jennifer zambi usor iar Eveline ii intoarse zambetul,lasandu-si bagheta usor in jos. - Insa pari putin extenuata.Hai sa ne asezam jos putin ii zse Eveline privind-o si arandu-i un loc la cativa metri de ele unde erau doi busteni pe care puteau sta. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|