Semne din strafunduri
|
25 Aug 2011, 18:40
|||
|
|||
Da, Viperina avea mare dreptate in privinta Astropufei. Aceasta era de neclintit, mai ales acum, cand erau stapane peste Fortareata Verzuie, desi nimeni nu stia asta inca. Ceea ce conta era ca ele o stiau si asta le dadea si mai multe puteri si, mai mult curaj in continuarea misiunii. Si tanara Astropufa continua sa-i creada si sa incerce sa-i salveze pe acei..Oameni-Pesti, de Sirenele..Kurd. Era ciudat. Absolut totul. Acum catecva ore se aflau, linistite pe malul lacului si acum....Dar, oare erau ore?! Poate trecusera zile, saptamani, luni. Nu stiau. Si chiar nu le pasa. Deloc. Acum, ca ajunsera, ajunsesera in cea mai importanta camera, ca indeplinisira cu brio o parte din misiune, doar asta conta in acel moment. Dar mai aveau un drum lung inainte, inca. Nici nu atinsesera acea carte.
Paseau, incet, spre "birou". In mijlocul lui era un obiect. De abia cand ajunsera acolo, deslusira ce era. Era chiar cartea! Cartea in care se afla cel mai important lucru pentru Oamenii-Pesti. Cartea aceea era cu adevaratul dusmanul blestemului caci aveau sa-l distruga, sa-l rupa. Pe carte, erau iesite in relief cateva litere. Astropufa le atinse. Probabil nimeni nu le mai atinse de cativa ani, poate sute. Era foarte importanta. Dar nu era pazita. Si asta, pentru ca fetele nu voiau asta, nu voiau sa fie pazite si ele conduceau sirenele. Ele erau la conducere acum. Ghartas
Vazu Astropufa. Asa se numea cartea."Ghartas! Da, am citit despre aceasta carte, mi-o amintesc, da...Era intr-o carte despre lucruri magice ce au disparut. Lucruri foarte importante. Si stiu ca scria acolo ca aceasta carte, Ghartas este una dintre cele mai .. 'puternice'! Adica contine ceva inauntrul ei, ceva foarte puternic. Oare ne va distruge cand o vom deschide? Oare totul a fost o capcana?!" gandi tanara cu voce tare Dar ea nu credea asta si jurase ca nu se va mai gandi la o capcana. Avea incredere in acei Oameni-Pesti. Dar acum, ca sa-i salveze mai era de facut un lucru. Sa deschida cartea, Ghartas..Si trebuiau sa isi doreasca aceasta, sa isi doreasca mai mult decat orice... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|