Semne din strafunduri
|
26 Aug 2011, 01:16
|||
|
|||
Aruncase o privire asupra acelei carti din mana astropufei . Daca era blestemata ? Daca vor fi amenintate pe viata ? Daca vor muri ? Nici macar Eliza nu stia sa raspunda la acele intrebari . Vroia doar sa fie deschisa si sa duca la capat acel mister . Dar , pentru a nu stia cata oara in acea zi , poate chiar zile , nici macar ea nu era sigura , avea o indoiala ce o rodea pe dinauntru . niciodata nu o bagase in seama ,sau , daca se intamplase acest lucru , o alungase sau cel mai mult , o ignorase . Se simtea foarte ciudat , si credea ca va lesina in scurt timp . Fara sa mai stea pe ganduri , luase o mana de.a Adnanei de pe carte , si deschise carte cu forta . Era usoara ca o pana , ceea ce o uimise . De obicei , cartile cu o astfel de volumitate au o greutate anume . Dar acea carte era .. uimitoare . Ramasese uimita si socata pentru un scurt timp dar isi revenise imediat , spre surprinderea ei . O privise pe Adnana si daduse din cap in semn de afirmare .
"Cla four serra vouscoin amoufer kaorke.." citea ea cu o voce sinistra , groasa si foarte inspaimantatoare.Se simtea ca pluteste , ca nu mai era in contact deloc cu lumea umana . Ca era numai ea si cartea aceea ciudata pe care pusese mana . Vroia .. sa puna stapanire pe toate . "Haide! Stiu ca vrei! Am vazut in tine , te pricepi la postul de sef . Vei fi in stare sa conduci aceasta lume fara suflet , fara viata . Zi da... " "Eu , nu stiu , adica .. de ce sa conduc ? Nu sunt potrivita pentru asa ceva ... " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|