Dreamcatcher.
|
26 Aug 2011, 17:05
|||
|
|||
Era orbita de nopate , de soapte , de vorbe , de neintelegere.
M-am trantit in fata fetei si am privit-o. Ce puteam sa vad ? Tot ce puteam sa vad era conturul unui chip hasurat si tot ce puteam sa aud erau cuvintele sacadate a unei voci care incet incepuse sa devina familiara. Mi-am dat parul negru pe spate lasand ca suvita mea rosie , singura care mai facea parte din trecutul meu , prezentul meu si ... viitorul meu ? Asta nu stiam , dar eram sigura ca este ultima flacara care mai arde din mine si din existenta mea. Am lasat ca suvita mea sa atarne in fata. - Vad ca nici nu tu nu stii. Nu-i nimic! Nici eu nu stiu. Uita ca te-am intrebat asta vreodata. I-am zambit si mi-am intors privirea. Am inchis ochii si asteptam. Asteptam sa aud aceasi muzica care suna tot timpul in mintea mea. Degetele mele deja incepeau sa bata ritmul. Acel ritm care mie imi dadea curaj sa imi amintesc. Sa nu uit nimic din tot ce m-a tinut odata in viata. Un zambet subtil mi se asternuse pe chipul meu de portelan. "De asta aveam nevoie. Ma simt mai bine. Nu bine , dar mai bine , si mie asta imi e de ajuns. Imi e de ajuns ? Da." M-am pus pe spate si am batut cu dosul palmei pamantul , facand semn la fata sa ma urmeze. Fara sa se gandeasca prea mult se lasa si ea pe spate. Parul meu lung isi facuse loc prin iarba alunecand ca niste serpi veninosi. Senzatia asta facea ca sangele meu sa o i-a razna. Simteam cum imi curge incet prin tot corpul , inima mea pulsa cu putere si ochi mei lacrimau.Mi-am deschis incet buzele sa vorbesc , dar cuvintele mele se pierdeau undeva si cine stie unde se duceau si cine auzea. Dar mai presus de asta , cine le intelegea.Mi-as fi dorit sa nu fi fost pe pamantul ud. - Stii ... ca sa intelegi cine esti cu adevarat iti trebuie o viata intreaga. Pana atunci poti sa suferi , sa te enervezi , ai voie sa nu intelegi ce e in jurul tau si de ce se intampla lucruri. Dar la sfarsit trebuie sa stii sa te eliberezi. Am reusit sa imi scot vorbele din catuse. Am invatat sa nu confund dreptul cu darul si sa nu gandesc negativ daca cineva imi pune pe masa intors paharul. Nimeni nu ma intrebat daca vreau sa am viata asta , dar nimeni nu mi s-a opus sa o traiesc asa cum vreau. - Chiar vreau sa cred ca tu intelegi , daca nu stii. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dreamcatcher. - by Scarlett Soul - 24 Aug 2011, 19:19
RE: Dreamcatcher. - by Lorelai D'Art - 24 Aug 2011, 20:14
RE: Dreamcatcher. - by Scarlett Soul - 25 Aug 2011, 13:45
RE: Dreamcatcher. - by Lorelai D'Art - 26 Aug 2011, 17:05
RE: Dreamcatcher. - by Scarlett Soul - 30 Aug 2011, 17:36
RE: Dreamcatcher. - by Lorelai D'Art - 31 Aug 2011, 17:26
RE: Dreamcatcher. - by Scarlett Soul - 31 Aug 2011, 23:02
RE: Dreamcatcher. - by Lorelai D'Art - 02 Sep 2011, 04:28