And Len...again..(Emerald Halfdan Elliot)
27 Aug 2011, 09:18
Bun venit lui…
Emerald «Halfdan» Elliot
[Image: tumblr_lberh5aYv31qc6wmeo1_400.png]

Respira încaperea arome vegetale:
De paltin, de mesteacan, de brad si de artar...
Iau eu, cu mâini patate de toamna-nsângerata,
Beau sufletul padurii si-aud batând mai rar,
În peisagiul vietii, o frunza-ntârziata.

[Image: plain.jpg]
Nume Emerald
Prenume Halfdan-Elliot
Varsta17
Sex masculin
Ziua de nastere 31.11.1994
Orasul unde a copilaritAtena,Londra,Paris,Edinburgh
Mama 40,bibliotecara,incuiata,Eleanor
Tatal 42,scriitor de bestiare,pur'sange,Zack
Statutul Sangelui sange-mal

[Image: plain1.jpg]
Inaltime 1,89
Greutate 67 kg
Corpsolid,cu o musculatura nu foarte proeminenta,maini muncite
Par brunet si tepos
Ochi albastri
Par Zack Fair(Final Fantasy 7)
[Image: plain2p.jpg]
Ii place scrima,jocurile video,dormitul,muzica,cantatul la chitara,mancarea,prajiturile,ciocolata,biscuitii
Ii displace sa fie deranjat,cei care nu pot tine in mana o sabie,increzutii,muzica proasta,legumele cu gust nasparliu,zgomotul,luptele fara motiv
Puncte forte calm,energic,retine repede vraji,nu pleaca niciodata de acasa fara bagheta,se poate camufla usor in mediu
Puncte slabe capos,temperamental,neatent,repezit,face uneori exces de zel
Obiceiuri sa doarma pana tarziu,sa se duca la cursul de scrima intre orele 10-12,sa intarzie seara acasa,sa citeasca
Amortentia cel de fag,de paltin,de pere si portocale
Casa alege dintre: [color=#EBDD21]Astropufi
[Image: plain3.jpg]
[i]Bagheta
lemn de stejar,os de dragon,17 CM
Rude mama Eleanor,tatal Zack,sora Aerith si fratiorul Cloud
Persoane Importante sora,Aerith,fratele Cloud si Akashia Yonelya Len(veche prietena de familie)
Talente metamorf
Abilitati vraji non-verbale
Altceva Tine mult la Len..a fost cu ea in templul shinto si acolo a invatat ce e scrima.Are momente in care ataca cu orice gaseste (intr-un an,Aerith a fost atacata cu o umbrela fiindca a comentat despre parul tepos al lui Elliot)
Trecut Halfdan s-a nascut dintr-o mama incuiata si un tata pur-sange si o mama incuiata care i-a mai daruit lui Halfdan un frate mai mic si o sora.Cand era mic ii placea sa il priveasca pe tatal sau cand facea vraji,mai apoi a cunoscut-o pe Yonelya,ca o prietena de familie.Au devenit curand cei mai buni prieteni dar cand Len a plecat la ea acasa in Japonia pentru cursurile de arte martiale de la templul shinto,Elliot si-a rugat parintii sa mearga si el.Dupa cinci ani de cursuri calugaresti de arte martiale si scrima el si Yonelya erau cei mai buni din tot templul.Cand au plecat,fiecare pe drumul sau si-au promis sa se intalneasca la Hogwarts.Elliot a ajuns cu bine acasa,unde a inceput sa calatoreasca prin toata Marea Britanie,Grecia si Franta in cautare de vrajitori si carti cu vraji.Era inca confuz in legatura cu ceea ce este cu sangele lui.Ceva nici pur dar nici fara farama.Atunci cand a descoperit ce este si-a dat seama ca doar prin antrenament isi poate face puterile mai mari daca magia din sangele lui nu avea sa-l ajute.

[Image: plain4.jpg]
Nume Len\Sui\Ione\Luna
Vrasta 14,de azi intr-o luna,15
Experienta RPG 1 anisor si 2 lunisoare
Alte Personaje da,pe Yonelya
Despre tine *addicted to RPG and fantasy books* ah,si nu sunt obisnuita sa scriu foarte mult,dar o sa ma straduiesc.Promisee!Happywide

[Image: plain5.jpg]
Exemplu RP "Il auzisem pe Ebrithill tipandu`mi in creier sa ma opresc.Nu vroiam.Vroiam sa fug departe de cei care imi omorasera tatal.
-Iesi din capul meuu!!tip si continui sa fug.M`am oprit in fata unei tufe de trandafiri.Imi bloca calea.Am intins mana in fata si am zis usor "Brisingr" facand scrum tufa.Am sarit peste cenusa si am continuat sa fug."

Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement.
Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon.
Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine !
[/align]

[Image: Team_Jacob_by_trollrose167.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
And Len...again..(Emerald Halfdan Elliot) - by Akashia Y. Len - 27 Aug 2011, 09:18