Personajul preferat
|
28 Aug 2011, 01:03
|||
|
|||
Personajul meu preferat este...grea decizie. Normal ca m-au atins cei trei prieteni, personajele principale, dar mie cel mai mult imi place Lupin.
De ce imi place de el? Mi se pare ca ceea ce face el pentru Harry o face din iubire. El este printrecei care nu ii este nici ruda, nici prieten de cand se stiu si totusi, face orice ca sa il ajute. Intr-un fel am impresia ca el se simte vinovat pentru unele chestii. Caci daca el nu ar fi fost ceea ce este, atunci prietenii lui nu ar fi devenit animagi. Caz in care se evitau multe probleme, cum ar fi acela ca Sirius intra la inchisoare, caci daca Sobo nu -ar putea transforma in sobolan.... Imi place faptul ca dupa tragica moarte a lui Sirius se straduieste sa devina el ruda lui Harry,dorind sa fie mai mult decat prieten.Si nu in ultimul rand, am o slabiciune pentru varcolaci. ![]() Cum a ajuns sa imi placa de el? A fost acea prima impresie. Omul modest care calatoreste cu trenul, misterios, caci nimeni nu stie prea multe despre el. Puternic totusi, fiind capabil sa faca un Patronus chiar puternic. E genul acela de om demn, care incearca sa nu arate cate greutati a avut de infruntat de-a lungul vietii. Asemanari si deosebiri Mi se pare ca semanam la faptul ca amandoi suntem niste...oameni normali. Cred.Nu stiu exact cum sa exprim ce vreau sa spun. Ideea e ca nu e nici foarte dark, nu e nici genul care isi ascunde toate trairile si sentimentele in spatele unui ras. Totusi ne deosebim prin faptul ca eu sunt, si recunosc, uneori ingamfata si putin egocentrista.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|