|
Do you have a d r e a m ?
|
28 Aug 2011, 13:44
|
|
Aileen Denvers
|
RP Posts: 12
Casa: Adult
Galeoni: 60
|
|
- Il cunostea prea bine, mult prea bine. Daca tipul ar fi plecat, pur si simplu, fara sa anunte, cu siguranta ar fi lasat in urma ceva. Nu-l mai vazuse de atata timp. Nu-i mai vorbise de foarte mult timp. Si totusi, iata-o aici, in Aripa Spitalului, in renumitul castel Hogwarts, singura si asteptand o explicatie. De fapt, voia doar sa-l vada si sa-i puna cateva intrebari. Avea nevoie de niste raspunsuri cat mai repede, dar aparent nu avea cu cine sa discute.
In timp ce fetele vorbeau, Aileen incepu sa faca pasi. Trebuia sa verifice. Nu putea sa plece, pur si simplu, fara sa faca absolut nimic. Il cunostea prea bine. Trebuia sa fie pe aici pe undeva, orice care ar putea-o ajuta sa-l gaseasca. Ii placeau jocurile, mai ales cele de genul "hyde and seek", cum spuneau americanii incuiati. Incepu sa caute prin sertare, prin dulapurile cu potiunie si diferite ierburi, pe mesele de langa biroul lui Pomfrey sau cum o chema.
- Ranita, huh? Pai, acum nu mai esti. Puteti pleca la voi in dormitor... Acum!, bombani Aileen mai mult spre final, fiind atenta pe unde cotrobaia.
Dupa cateva minute pierdute gasi ceea ce cauta. Acesta dovedindu-se a fi un bilet, bine impaturit, iar intr-un colt era numele ei, al Aileenei. Vindecatorul stia ca o sa vina aici, sa il caute. Si normal, doar erau prieteni de incredere. Isi primi informatia de care avea nevoie. Baga biletul in buzunar si se intoarse spre fete. Le zambi sarcastic, incepand sa faca pasi spre iesire. Pleca, pentru ca oricum nu mai avea ce sa faca aici.
OOC: eu ies cu personajul. nu prea am ce sa mai fac. mi-am luat "informatia" de care aveam nevoie  sau daca aveti voi vreo idee. daca nu, continuati-l voi doua >  <
| Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding.
Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am |
|
|
Messages In This Thread |
RE: Do you have a d r e a m ? - by Aileen Denvers - 28 Aug 2011, 13:44
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|