Ratacirea.
28 Aug 2011, 22:03
Toata lumea facea asta. Prima data era socul revederii, apoi uimire, iar dupa aceea incercau sa ascunda totul sub plapuma diplomatiei. Sincer, se cam saturase de asta.
- Scarlett?
Auzi pe cineva spunand. Da, clar nu e cineva care vroia sa ii faca rau, adica de ce i-ar fi rostit numele in felul acela daca ii vroia raul. Nu avea nici o logica, asa ca putea sa se linisteasca. Poate ca astazi nu avea de gand nimeni sa o ucida. Inchise incet caietul si-l puse la o parte cu multa grija, dupa care se intoarse.
- Eu, rosti ea, chiar inainte sa o recunosca pe Astropufa. Sau ma rog, fosta Astropufa.
- Buna, Jade ! Ma bucur sa ne revedem si bla bla bla.
'M-am saturat de atatea politeturi. Si inca ceva. M-am saturat sa fiu mereu amabila.' gandi Scarlett in timp ce ii zambi sincer fetei. Nu vroia ca acel "bla bla bla" sa fie interpretat gresit. Ii placea de Jade, chiar mult, doar ca erau unele lucruri de care se saturase mai mult decat puteau banui unii.
- De ce nu stai jos ? o intreba Scarlett, gandindu-se ca aveau ce discuta si nu avea de gand sa o tina pe Jade toata ziua in picioare.
Ii aseza o mana pe caiet, curioasa daca Jade avea sa banuiasca ceva.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ratacirea. - by Scarlett Soul - 23 Aug 2011, 14:58
RE: Ratacirea. - by Jade A. Crawford - 25 Aug 2011, 11:47
RE: Ratacirea. - by Scarlett Soul - 28 Aug 2011, 22:03