Gustare la miezul noptii
|
29 Aug 2011, 11:00
|||
|
|||
Intuneric , sunetele profunde ale viperinilor care dormeau si culoarea neagra a tavanului o innebuneau pe Eliza . Se intorcea pe o parte si pe alta , in capul ei rasunand vorbele unui profesor . "Daca maine nu aduci tema ... " Se ridicase in picioare , cu mainile in cap . Nu mai putea rezista in acea liniste ! Se gandea prea mult . Isi daduse jos pijamaua verde si se imbracase cu o pereche de pantaloni negri , scurti si o bluza rosu aprins . Baschetii mov erau in picioarele ei si merge tiptil-tiptil printre paturi . Iesise din camera de dormit a fetelor si se indreptase spre camera de zi . Pustiu . Ceea ce se si asteptase . Dar tot era liniste . Strambase din nas si isi continuase drumul. Peretele se deschisese in fata ei , si intrase intr.un intuneric absolut . "Minunat ! " Urcase scarile in liniste , desi stia ca nimeni nu se afla prin jur si ajunsese unde sperase . "Bucataria " . Atinsese in graba para si o voce cunoscuta aparuse din spatele tabloului . Peretele se daduse la o parte si .. "Mie nu imi dai un cartof soro ? " intrebase ea pe un ton lingusitor . Sora ei mai mica se afla la o masa cu o farfurie mare cu cartofi prajiti . "Tipic sormea ! "Isi luase privirea de la ea , spre o persoana cu care tocmai vorbise . Un baiat pe care nu il mai vazuse niciodata pana in acel moment si totusi .. era viperin . "Hey !Eu sunt Eliza Cyreno . Sora cu flamanzila asta . Tu ? " ooc : sper ca nu te.ai suparat ca am venit si eu :-s "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,454 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,347 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,827 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,532 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |