Gustare la miezul noptii
|
29 Aug 2011, 12:08
|||
|
|||
Aylee isi privi sora. Adica de ce vroia ea sa manance din cartofii ei prajiti? Dar na, stia ca ea oricum avea sa se serveasca daca vroia, deci nu mai zicea nimic. Apoi sora'sa si cu baiatul facura cunnostinta, ceva ce isi dadu seama, ea nu facuse. "Eu sunt..." dar nu continua. Inghiti zgomotos si se sterse la gura cu fata de masa. "Eu sunt Aylee Raven Cyreno Pent" zise ea intinzand mana. Dupa ce Darkason i-o stranse facu cu ea un gest larg inspre spiridusii care trebaluiau de zor in jurul lor. "Iar asta, dragul meu, este bucataria Hogwartsului." El se uita la ea cu privirea aceea de 'intr-un fel ma asteptam, dar totusi wow' Intre timp, Eliza se aseza de partea cealalta a mesei intingand mana dupa un cartof. Pana la urma trebuia sa o lase. Aceasta isi privi suparata sora mai mica. "Stiu, stiu. Dar nu am cum sa ma duc cu cartea la masa, sti ce nebunie e pe acolo. Si nu puteam sa nu o termin..." Eliza se uita in alta parte. Atunci aparu Fork cu doua pahare mari pline de ceva suc. "Pentru domnisoara si domnu, adus Fork bautura." Acesta se opri cand o vazu pe Eliza. "A mai venit cineva? De cu nu spus lui Fork nimeni?" intreba acesta uitanduse urat la Aylee. Aceasta ridica din umeri si zambi. Spiridusul isi dadu ochii peste cap si pleca in graba, probabil ca sa mai aduca un pahar.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,491 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,604 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 7,255 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,811 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |