A Dark Rider
|
29 Aug 2011, 12:31
|||
|
|||
'Oare ce cauta aici ? Pare destul de mica ca sa se aventureze atat de departe de Castel.' isi spuse Scarlett in timp ce se apropia. Nu se sinchisea sa mearga incet, pana la urma era doar o fata, nu avea de ce sa fie precauta. Zambi in intunericul noptii, dar stia ca nimeni nu ii putea observa zambetul amar. Zambetul acela era ciudat pe fata de copil a lui Scarlett, parca nu se potrivea, parca era prea serios, prea constient de prabusirea lumii.
- Padurea la lasarea noptii nu mai e aceeasi, ii spuse Cercetasa. Priveste. O padure nebuna. Nu era sigura ca fata o auzea, adica de cand aparuse Scarlett, fatuca aceea nu se miscase din pozitia in care fusese. Poate incremenise, Cercetasa nu avea idee ce se putuse intampla, dar nici ca-i pasa prea mult. Se apropie, se apropie si se apropie din nou, fiind la o palma distanta de fata din fata ei. - Eu .... Eu sunt Nimeni, se prezenta Scarlett. Incantata de cunostiinta. Tu esti ? Se privira timp indelungat, pana in cele din urma Cercetasa isi pierdu rabdarea si repeta ultima sa intrebare. - Tu esti ? OOC : Scuze ca am postat doar acum. :-) Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A Dark Rider - by Adnana Hale - 26 Aug 2011, 15:00
RE: A Dark Rider - by Scarlett Soul - 29 Aug 2011, 12:31
RE: A Dark Rider - by Adnana Hale - 29 Aug 2011, 16:37
RE: A Dark Rider - by Scarlett Soul - 30 Aug 2011, 15:04
RE: A Dark Rider - by Adnana Hale - 30 Aug 2011, 19:05
|
Possibly Related Threads… | |||||