De ce trebuia sa o patez?De ce ma?
|
29 Aug 2011, 13:19
|||
|
|||
Pe unde trebuia sa mearga ? Deja uitase pe unde se afla . Sau unde trebuia sa se indrepte . Oftase nervoasa , privind in jurul ei . Magazine peste magazine . Si culmea ! Mii de copii . Si mai ales , copii care erau mici mici , boboci de anul intai . Exact ce ii lipsea Elizei . Copilasi care plangeau la parintii lor . Oare cand se vor maturiza ? Privirea ei cazuse pe un grup de persoane . In jur de sase copii , toti mici , si cu doi parinti foarte seriosi . "Hmm , familie . Toata lumea merge cu parintii lor . Iar eu .. niciodata ! Oricum , sunt mare acum , de ce sa ma plang de ei . Nici nu cred ca mai stiu de existenta mea . " Isi intoarse capul spre directia in care trebuia sa mearga . Gasise , in sfarsit gasise magazinul . Isi indreptase picioarele intr.acolo , trasese de clanta si .. "Plin , ful , cum sa stau aici ? Doar daca nu sunt nebuna complet . " Stia ca nu avea incotro si pasise pragul . Se pusese pe un perete , caci ura sa stea mult timp in picioare si incepuse sa analizeze incaparea .
"Cu siguranta o sa stau aici cateva ore bune " , spuse cu voce tare , fiind auzita de cineva din preajma ei . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
De ce trebuia sa o patez?De ce ma? - by Akashia Y. Len - 27 Aug 2011, 12:02
RE: De ce trebuia sa o patez?De ce ma? - by Eliza G. Blest - 29 Aug 2011, 13:19
|