Gustare la miezul noptii
|
29 Aug 2011, 13:47
(This post was last modified: 29 Aug 2011, 14:02 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
Se servise cu un cartof din cand in cand , privind ba spre Aylee , ba spre Darkason . Nu intelegea cum ajunsesera cei doi acolo , insa nu ii pasa . Un spiridus cu o imbracaminte adecvata lor venise langa ea si ii daduse un pahar de suc . Miam ! Era suc de grefe , exact ce ii placea ei . Il bause dintr.o inghitura si il daduse spiridusului .
"Cum de ai stiut ca eu beau asa ceva ? Adica , nu i.am spus nimanui . " "Fork vazut cum viperina lua acest suc . Fetei place grefa . Fork venit cu suc de grefe la Eliza . " Ramasese uimita . Acel spiridus ii stia numele . De unde ? Se uitase la Aylee care nici ea nu intelegea dar daduse din umeri . Se asezase din nou la masa , servindu.se cu cativa cartofi . "Darkason ! Vin.o si tu . Ce vrei sa mananci ? Eu una nu o las pe sormea sa se ingrase cu atatia cartofi , deci , eu ma voi servi din platoul ei . Dar tu ? " Spusese ea , aruncandu.i surioarei ei o privire gen 'iti interzic asa ceva ! ' apoi spre usa prin care intrase . Auzea batai in ea . Dar nu se deschidea . Oare cine era ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,457 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,348 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,837 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,534 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |