Journey to legendary Hogwarts...
|
29 Aug 2011, 14:12
|||
|
|||
Iesise din compartimentul in care statuse cu Aylee , cand aceasta iesise din el . Asteptase sa vina intr.un timp scurt , insa nu se intamplase asa ceva . Privise pe geamul mare , analizand picaturile ce curgeau in jos . Ploua, din nou , ploua , si nu ii placea . Era bucuroasa ca se afla intr.un loc sigur , fara ca ea sa se ude . Si caldut pe deasupra . Zambise usor si se ridicase . "Pe unde s.a dus sormea? Daca a vrut sa sperie pe cineva ? "
Rase in sinea ei amuzata , imaginandu.si fata acelei persoane cu care se juca Aylee . Se afla pe coridorul ingust , pe care nu il suportase niciodata , dar , de ceva timp , de cand devenise o pantera , incepuse sa se obisnuiasca cu astfel de spatii . Privea cu jind prin toate compartimentele , insa nici urma de nebuna de sorsa . PE unde era ? Nici atat nu stia , insa spera sa o gaseasca cat de curand . Nu isi dorea sa vada vreun boboc sarind pe geam din cauza ei . Se oprise , razand si privind pe geam . Acelasi peisaj moharat . Si pe timpuri ii placea atat de mult ploaia , iar acum o ura cu toata firea ei . "Ce sa fac? Sunt o felina! Imi uda blanita ! Si asa, ii greu de curatat !" In sfarsit , gasise compartimentul . Asa cum se asteptase , Aylee "tortura" un boboc . Intrase in compartiment si ii zambise cald fetei . Nu ii venea sa creada . O cunostea de undeva , dar de unde ? "Hey ! Scuza.ma pentru nebunatica de sormea ! Dar , asa ii ea . Eu sunt Eliza Cyreno , te.am mia vazut pana acum undeva ? Figura ta imi pare cunoscuta . " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Journey to legendary Hogwarts... - by Alessandra R. Light - 26 Aug 2011, 16:06
RE: Journey to legendary Hogwarts... - by Aylee L. Lovel - 26 Aug 2011, 17:10
RE: Journey to legendary Hogwarts... - by Eliza G. Blest - 29 Aug 2011, 14:12
RE: Journey to legendary Hogwarts... - by Alessandra R. Light - 01 Sep 2011, 11:03
RE: Journey to legendary Hogwarts... - by Eliza G. Blest - 07 Sep 2011, 20:39
|