Gustare la miezul noptii
|
29 Aug 2011, 16:11
(This post was last modified: 29 Aug 2011, 16:12 by Adnana Hale.)
|||
|
|||
Astropufa manca cartofii absolut gustosi, ascultand in acelasi timp atenta ce spunea Darkason.
"Nici eu n-am aflat asta de foarte mult timp, dar m-am informat si am aflat despre Blestemul Lunei si al Soarelui care poate fi rupt cu Piatra Lunii, care e...peirduta. Luna are legatura cu Varcolacii, atunci se transforma, deci fereste-te de ei in noptile cu Luna plina, muscatura lor de omoara. Si Soarele are legatura cu noi. In timpul zilei nu putem iesi afara, lumina ne raneste. Adica ne ranea. In trecut asa era. Acum am mai .. "evoluat" ca sa zic asa. Atunci doar unii puteau doar daca aveau niste inele vrajite de vrajitori sau vrajitoare. Dar acum, putem merge bine-merci pe afara si in timpul zilei, fara niciun accesoriu straniu. Ma bucur ca ai aflat de venin, cred ca este destul de rar, avand in vedere ce putere are" ii zise tanara Viperinului, shitand un zambet Dupa aia se uita la Eliza si la sora ei, Aylee, caci aflase. Mai infuleca cativa cartofi, il lauda in mintea ei pe Fork si apoi se adresa tuturor, entuziasmata: "Deeci, ce planuri aveti pentru o Noapte Aventuroasa? Eu una refuz sa ma intorc in dormitorul ala" zise Adnana, cu un suras superior, batand apropoul ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,454 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,348 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,830 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,532 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |