Gustare la miezul noptii
|
29 Aug 2011, 16:16
|||
|
|||
Ii venea sa o stranga de gat pe sora.sa . Se va ingrasa daca continua sa mai manance acei cartofi . Desi .. erau foarte buni la gust . "Bine , are dreptate . Orice om trebuie sa manance , chit si un platou mare cu cartofi , si ca te vei ingrasa cu cateva grame in plus . " Oftase incet si ascultase mica discutie dintre cei doi . Nu ii venea sa creada . Adnana era vampir ? Nici macar acest lucru nu stia . Si totusi , era adevarat . Mai luase un cartof moale si suculent si.l bagase in gura . Yay , avea un gust aparte . Ziceai ca sunt alune arse puternic . Exact ce ura ea . "
"Pai , Adnana , ce am putea face ? Sa intoarcem bucataria cu susul in jos . Stii , eu una nu am chef de nicio aventura . In seara aceasta sunt foarte lenesa , deci , daca voi aveti chef de ceva anume , anuntati.ma . Maine am de facut multe teme . Si nu m.am apucat de nici una . " Ii facuse cu ochiul lui Aylee si se reintorsese la cartofi . Totusi , numai cartofi pai ? Nu ar strica si altceva . Se intoarse spre Fork . "Asculta , poti sa ne aduci si .. hmm , nu ar strica niste mustar sau ketchup . Sa fie picant ? Voi ce ziceti ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,450 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,334 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,801 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,500 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |