A Dark Rider
|
29 Aug 2011, 16:37
|||
|
|||
In semi-intunericul acela, Astropufa reusi cu usurinta sa distinga chipul acelei fete. O mai vazuse undeva, da, o vazuse la Hogwarts, era o fata de la Cercetasi din anul VII. Aceasta se prezenta ca fiind un nimeni, insa Adnana stia ca o cheama Scarlett, insa numele de familie nu il stia. Cercetasa o intreba cum o cheama insa aceasta nu raspunse. Se uita in zare, in locul unde disparuse Calaretul Intunecat. Dar, se dezmetici imediat si raspunse, schitand un zambet prietenesc:
"Hey, Scarlett! Eu sunt Adnana, Adnana Hale..." Cercetasa facu un semn din cap, ce exprima un fel de "aha" Dupa cateva momente de tacere, Adnana sparse tacerea: "Inainte sa apari tu, acolo, in zare, am zarit un Calaret, un Calaret Intunecat. Dar doar pentru o clipa, a disparut imediat. Insa eu stiu ca e inca in Padure, aici si am de gand sa-l gasesc" se adresa Astropufa, Cercetasei Dupa alte cateva clipe in care niciuna nu indrazni sa vorbeasca, tanara o intreba pe Scarlett, cu un suras smecheresc pe fata: "Deci, ai vrea sa ma insotesti? Mie una imi miroase a aventuraaa.." Cercetasa facu un semn ciudat din cap. Insemna da sau nu? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A Dark Rider - by Adnana Hale - 26 Aug 2011, 15:00
RE: A Dark Rider - by Scarlett Soul - 29 Aug 2011, 12:31
RE: A Dark Rider - by Adnana Hale - 29 Aug 2011, 16:37
RE: A Dark Rider - by Scarlett Soul - 30 Aug 2011, 15:04
RE: A Dark Rider - by Adnana Hale - 30 Aug 2011, 19:05
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |