N.O.V-uri (Niveluri Obisnuite de Vrajitorie)
|
29 Aug 2011, 17:29
(This post was last modified: 06 Sep 2011, 13:31 by Alice Swan.)
|||
|
|||
1. Care este incatatia farmecului Confundus?
a. Cofudo b. Confundus c. Confundo. d. Confuno 2. Care este efectul vrajii Confundus? a. Cauzeaza confruntarea dintre doi vrajitori b. Cauzeaza confuzia persoanei asupra caruia este aruncat farmecul c. Cauzeaza confundarea persoanei asupra caruia este aruncat farmecul cu o alta persoana 3. Farmecul Confundus poate fi aruncat asupra unui obiect? a. Nu b. Da c. Da, doar pe obiecte cu o incarcatura magica puternica 4. Exista vreo diferenta intre farmecele Accio si Depulso? a. Nu b. Da.Farmecul "Accio" aduce un anumit obiect spre cel care a rostit incantatia.In schimb farmecul "Depulso" este opusul lui "Accio" si trimite obiectele departe de cel ce a rostit incantatia. 5. Care dintre cele doua farmece este mai des folositoare? a. Accio b. Depulso c. Niciuna 6. Ce farmec are efect asupra persoanelor? a. Accio b. Depulso c. Niciuna 7. Explicati atributiile unui Obliviator. Atributiile unui Obliviator sunt acelea de a sterge memoria unuia sau mai multora incuiati ce au asistat la evenimente magice. 8. Scrieti o situatie in care ati fi nevoit sa folosit farmecul Obliviate.( puteti crea o situatie cat mai complexa) Farnecul "Obliviate" mi-a fost de mare ajutor intr-o situatie periculoasa din Padurea lui Dean.Eu si prietena mea ne hotarasem sa facem o plimbare acolo.Insa nu ne-am gandit ca am putea da nas in nas cu doi Dementori.A trebuit sa folosim de urgenta vraja ce ii alunga pe Dementori.Fiind noapte nu ne-am dat seama,insa un incuiat ce era pasionat de natura isi pusese cortul nu foarte departe de locul unde ne aflam.Din cauza ca vazuse tot am fost nevoite sa folosim vraja "Obliviate" pentru a sterge acest lucru din memoria sa. 9. Faceti o conexiune a farmecelor Confundus, Accio , Depulso si Obliviate. Explicati daca aceste farmece au vreo legatura. Aceste farmece pot avea o conexiune luate doua cate doua ca de exemplu Accio si Depulso iar Confundus si Obliviate.Insa impreuna nu prea vad rolul lor,decat ca toate ne sunt foarte folositoare. ~Partea Practica~
Eveline trase aer in piept in timp ce i se spunea ce o astepta.Asculta indicatiile cu un nod in gat,nefiind in stare decat sa dea din cap ca intelesese si sa mormaie un "Multumesc" cand i se spuse bafta.Iar apoi totul veni de la sine.Primul obstacol era un vrajitor puternic ce o impiedica pe Eveline sa treaca mai departe.Fata se incrunta dar nu se pierdu dandu-si seama ca ii erau urmarite miscarile."Confundo!" striga ea iar vrajitorul uita pentru cateva clipe ca trebuia sa o impiedice pe Eveline sa treaca,ceea ce ii fu suficient.Inainte sa-si dea seama ca scapase,Eveline trecuse deja la al doilea obstacol.Apoi vazu doua creaturi magice blocandu-i calea.Nu mai vazuse pana acum asemenea creaturi si nu stia ce puteri poseda.Asa ca doar le dadu la o parte."Depulso!" striga Cercetasa iar cele doua creaturi fura impinse mult in spate iar Eveline trecu si de acel obstacol.Fara sa mai stea pe ganduri ridica bagheta strigand "Accio colier!" iar in mana sa se ivi de undeva din camera unul.Acum mai ramanea ultima parte si avea sa se sfarseasca.Doi Incuiati vazusera toata chestia cu chemarea colierului iar Eveline trebuia sa faca ceva repede.Isi dadu imediat seama ca erau manechine vrajite insa ea se concentra pe sarcina sa."Obliviate!" zise ea indreptandu-si pe rand bagheta inspre cei doi si stergandu-le ceea ce vazusera din memorie.Si cu asta,terminase si proba practica. Rezultate: Din nou vad aceasi problema cu partea scrisa adica ai dorit sa termini cat mai repede asa ca ai scris putin, insa nu neaparat faptul ca ai scris putin m-a deranjat, ci ca ai dorit sa scapi repede. Partea scrisa a fost buna si aici nu am ce sa iti reprosez. Nota ta este:A (Acceptable) - Acceptabil + 120 puncte Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|