Gustare la miezul noptii
|
30 Aug 2011, 01:52
|||
|
|||
Nu stiu daca tunetele de afara sau zgomotul picaturilor de ploaie m-a trezit . Deschid ochii , ma dezmeticesc putin , constat ca am adormit intr-un fotoliu verde smarald cu spatar inalt inca in robele de Quidditch. Probabil antrenamentul de azi sau faptul ca nu m-am odihnit destul si-au spus cuvantul. Pasesc cu pasi repezi pe podeaua cea rece din camera de zi a Viperinilor , ma indrept spre dulap. Scot repede robele de pe mine , pun in graba o camasa , o geaca neagra din piele de dragon , ma pieptan si de pe noptiera iau un ceas argintiu brodat cu pietre pretioase - mostenire de familie.Cu greu descifrez cat este ceasul . . . are atatea ace care se invart in toate directiile ca faci cu greu deosebire intre ele , cert este ca e deja tarziu . Stiam ce trebuie sa fac . . . sa ma hranesc . Abia acum realizez ca am sarit peste pranzul de azi si dupa antrenament probabil am adormit inainte sa fie festinul din Marea Sala . In graba parasesc pivnita Viperinilor si ajung in fata tabloului ce duce spre bucatarie . Gadil para , nimic . Uimit si fara sa inteleg de ce nu s-a deschis tabloul aud niste soapte. Ma uit in jurul meu , nimic. Atunci constat va sunetele provin din spatele tabloului .
"E cineva acolo?" zic eu cu voce tare |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,434 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,296 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,756 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,470 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |