A morning story.
|
30 Aug 2011, 10:09
(This post was last modified: 31 Aug 2011, 13:36 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
Vroia liniste. Hotari brusc ca localul " Capul de Mistret " era un loc numai potrivit pentru asta. Era amuzant, era cinic, era al naibii de trist.
'Imi dau intalnire singura. Ha ! Macar nu trebe sa-mi fac griji ca nu o sa vina cel cu care ma intalnesc.' isi zise Scarlett, in vreme ce alese masa de langa geam. Nu avea chef de nimic, si mai presus de asta, de nimeni. Vroia doar sa stea acolo si sa piarda timpul. Sa citeasca, sau sa frunzareasca o revista plina de reclame, sau sa faca orice ce nu necesita prea multa gandire. Vroia o zi linistita in care sa nu se gandeasca la ziua de maine. Sa existe doar azi, doar acum ! " -Mai intai , trebuie sa-ti explic ce voi face. O sa descopar cum se manifesta Darul in tine. Poti invata de la mine numai daca stiu cat mai multe despre Darul tau. Wicca ii ceru Bridei sa se relaxeze si sa se deruiasca frumusetii locului, la fel cum se lasase dominata de tarot. -In una din vietile tale trecute ai fost pe drumul magiei. Stiu asta din viziunile pe care ti le-a provocat tarotul. Brida inchise ochii, insa Wicca ii ceru sa-i deschida din nou. " Inchise cartea. Era unul din acele romane pe care le citea cu placere, incercand sa-i inteleaga substratul filozofic. Brida, asa se numea cartea. Nu stia de o luase cu ea la Hogwarts, sau de ce o adusese in local, dar acum era multumita ca facuse toate astea. - Comandati ceva ? o intreba ... chelnerul, dupa cum banuia Scarlett. - Ce ? Era luata prin surprindere si ura asta. Nu ii placea deloc cand era scoasa din starea ei de visare. Inchise ochii pentru o clipa, doar ca sa-si aminteasca pe ce taram se afla. 'Nebuna cu ochii inchisi' isi zise ea, in vreme ce se hotari ce sa comande. - As dori un Frappe. Daca te ajuta atunci Frappe e acelasi lucru cu Ice Coffe ! Si sa fie cu cafea, nu doresc din acela fara cofeina. Multumesc ! Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A morning story. - by Scarlett Soul - 30 Aug 2011, 10:09
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 04 Sep 2011, 00:24
RE: A morning story. - by Scarlett Soul - 05 Sep 2011, 14:13
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 05 Sep 2011, 19:39
RE: A morning story. - by Scarlett Soul - 09 Sep 2011, 19:52
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 09 Sep 2011, 20:06
RE: A morning story. - by Scarlett Soul - 09 Sep 2011, 20:31