Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni.
|
30 Aug 2011, 10:52
(This post was last modified: 30 Aug 2011, 15:30 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
Okaaaaaay. Pai nu stiu de unde sa incep. :-)
Buuun ~ Imi place personajul tau. Mult. ~ Nu prea inteleg de ce nu ai imagine sub nume, ma refer inca la prezentare. ![]() ~ Asaaaaa, imi plac destul de multe chestii care iti plac si tie, adica personajului tau. Asta e partea mea preferata din toata prezentarea :> : Quote:Ii place cruzimea, sarcasmul, ironia, arta comunicarii, tortura altora, manipularea, rafinamentul, jocurile de cuvinte, iubirea platonica, piesele de teatru, ciocolata alba, ceaiul negru/verde, inducerea durerii lente, tigarile de foi/aromate, inocenta ( spre a profita de ea), whiskey-ul de 12 ani, lichiorul de cafea, costumele si imbracamintea de firma, matasea, negrul, rosul, muzica clasica, cartile bune, istoria ~ Si un ultim lucru. Bineeeeee ai venit, Egon, si sper sa iti placa printre noi. De abia astept sa facem un RPG. Asta daca vrei si tu. ![]() ![]() P.S. Lilith, vroiam sa iti zic ca imi place fooarte, dar fooooooarte muult semnatura ta. Geniala. ![]() EDIT by Scarlett : Scuze, Bell X_X Am editat. ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Egon Xaver Hardwich - 29 Aug 2011, 19:28
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Isolde du Maurier - 29 Aug 2011, 20:28
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Ema Snow - 30 Aug 2011, 09:16
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Lylith Anne Campbell - 29 Aug 2011, 22:43
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Egon Xaver Hardwich - 30 Aug 2011, 09:20
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Scarlett Soul - 30 Aug 2011, 10:52
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Bell Evans - 30 Aug 2011, 13:12
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Fleur Delacour - 30 Aug 2011, 13:17
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Egon Xaver Hardwich - 30 Aug 2011, 18:22
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Jennifer L. Campbell - 31 Aug 2011, 10:05
|