Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni.
30 Aug 2011, 10:52 (This post was last modified: 30 Aug 2011, 15:30 by Scarlett Soul.)
Okaaaaaay. Pai nu stiu de unde sa incep. :-)
Buuun
~ Imi place personajul tau. Mult.
~ Nu prea inteleg de ce nu ai imagine sub nume, ma refer inca la prezentare. Thinking Whatever.
~ Asaaaaa, imi plac destul de multe chestii care iti plac si tie, adica personajului tau. Asta e partea mea preferata din toata prezentarea :> :

Quote:Ii place cruzimea, sarcasmul, ironia, arta comunicarii, tortura altora, manipularea, rafinamentul, jocurile de cuvinte, iubirea platonica, piesele de teatru, ciocolata alba, ceaiul negru/verde, inducerea durerii lente, tigarile de foi/aromate, inocenta ( spre a profita de ea), whiskey-ul de 12 ani, lichiorul de cafea, costumele si imbracamintea de firma, matasea, negrul, rosul, muzica clasica, cartile bune, istoria

~ Si un ultim lucru. Bineeeeee ai venit, Egon, si sper sa iti placa printre noi. De abia astept sa facem un RPG. Asta daca vrei si tu. Blush Happywide

P.S. Lilith, vroiam sa iti zic ca imi place fooarte, dar fooooooarte muult semnatura ta. Geniala. Love :> :-)

EDIT by Scarlett : Scuze, Bell X_X Am editat. Happywide

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni. - by Scarlett Soul - 30 Aug 2011, 10:52