Nimic si din nou nimic.
|
30 Aug 2011, 14:12
|||
|
|||
Rase scurt , trist , incet cu privirea tintuita asupra bucatilor de gheata . Baiatul acela avusese o idee geniala . Isi daduse o palma peste cap si inchisese ochii .Daduse din cap in semn de afirmare si privise in ochii lui John .
"Omule ! Esti un geniu ! Crede.ma . Stii cum putem face ? Ne facem dubluri . Din gheata . Yep , asa vom face . Exista o vraja care poate sa asambleze cum doresc eu si , o sa ne vedem pe noi . Sa ne punem pe treaba . Ahm .. nu ai pentru ce sa imi multumesti . Am avut parte de un cosmar ..... cu tine . " Zisese ultimele cuvinte rosind putin si luandu.si privirea de la el la pamant . Nu era obisnuita sa stea cu baieti , nici macar cu fetele , dar in acel moment se simtea bine . Chiar incepea sa ii placa prezenta altor persoane . Mnah , depinde de acele persoane ce personalitate au . Dar , din cate vazuse ea , mai toti au ceva cu singuratatea si cu natura . De ce ? Nici macar ea nu stia . Se ridicase in picioare si isi luase bagheta . "Bon , sa incepem , vraja este *Asformeu* si te gandesti la portretul tau intreg oki ? " Se apropiase de o gramada de gheata si rostise vraja clar , cu ochii inchisi . Bucatile mici incepusera sa se uneasca si sa aiba o forma anume . In scurt timp , in fata ei se afla o a doua Eliza . Insa fara culoare . "Wow , chiar asa arat ? In gheata ? Groaznic !!! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|