Gustare la miezul noptii
|
30 Aug 2011, 16:32
|||
|
|||
Privise uimita cum acel viperin intrase prin semineu . Se apropiase de el incet si ii daduse o mana de ajutor . Il ridicase repede si isi scosese o bagheta cu scopul de a curata .
"Bon , daca tu ai putut sa vii pe aici , noi am putea pleca ? " Isi bagase capul in semineu si privise in sus . Nimic , intuneric si totusi .. parca zarea o luminita. Incerca sa isi aminteasca o vraja ce putea sa curete in intregime cosul , insa nu era nicio sansa . "Nu pot sa inteleg . De cand cele doua seminee au un contact ? Adica , eu una nu am stiut niciodata ! Si sunt de patru ani in scoala asta ! " Era stupefiata si putin nervoasa . Nu ii placea deloc sa stea inchisa , mai ales fiind constienta de acel lucru , in loc sa fie in padurea ei preferata . Incepuse sa mearga in lung si in lat prin bucatarie cu capul aplecat si cu mana sub barbie , sustinand.o . "Nu , ma las pagubasa . Nu am nicio idee cum sa plecam de aici . " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,439 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,310 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,764 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,476 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |