N.O.V-uri (Niveluri Obisnuite de Vrajitorie)
30 Aug 2011, 17:53 (This post was last modified: 07 Sep 2011, 12:35 by Alice Swan.)
Proba scrisa

1. Care este incatatia farmecului Confundus?

c. Confundo

2. Care este efectul vrajii Confundus?

b. Cauzeaza confuzia persoane asupra caruia este aruncat farmecul

3. Farmecul Confundus poate fi aruncat asupra unui obiect?

c. Da, doar pe obiecte cu o incarcatura magica puternica

4. Exista vreo diferenta intre farmecele Accio si Depulso?

b.Da……farmecul Accio aduce un obiect pe cand Depulso ejecta un obiect

5. Care dintre cele doua farmece este mai des folositoare?

a. Accio
6. Ce farmec are efect asupra persoanelor?

c. Niciuna

7. Explicati atributiile unui Obliviator.
Atributiile unui Obliviator sunt de a se ocupa cu stergerea memoriei a mai multor persoane .

8. Scrieti o situatie in care ati fi nevoit sa folosit farmectul Obliviate.( puteti crea o situatie cat mai complexa)
De obicei , cand mergeam in padurea interzisa , ma transformam in pantera si zburdam printre copaci dar , intr.o zi , o persoana era prin apropierea mea iar eu nu am zarit.o . M.am transformat din nou in om si acela a inceput sa tipe si sa fuga . Nu am avut incotro . Nu imi era prieten si nici macar un cunoscut . A trebuit sa folosesc farmecul Obliviate .

9. Faceti o conexiune a farmecelor Confundus, Accio , Depulso si Obliviate. Explicati daca aceste farmece au vreo legatura.
Cele patru farmece : Confundus , Accio , Depulso si Obliviate nu au nicio conexiune una cu cealalta , caci , efectele lor sunt opuse precum : Accio si Depulso.

Proba practica

Pasise pragul usii ce ducea spre sala de examen . Nu era in apele ei . Era obisnuita cu luptele , duelurile dar nu suporta niciodata testele . Avea privirea drept inainte cu capul sus si foarte sigura pe ea . Asta arata pe dinafara , dar , in ea , era o lupta apriga . Isi scuturase capul si inaintase pana in mijlocul salii . Era o clasa mare , goala , cu cateva bani rasturnate si .. fara ferestre . Spre groaza viperinei . Trase aer in piept si incercase sa le linisteasca . Privise in jurul ei , nu era nicio persoana in jur . In orice caz , nu simtea prezenta nimanui . Undeva , in spatele ei , aparuse din tavan un colier , acesta levitand intr.o lumina orbitoare . "Trebuie sa il iau . L.am luat si am terminat testul .. " Facuse un pas , al doilea pas , nu venise nimeni . Surprinsa si totusi , usurata incepuse sa alerge spre locul cu pricina insa ... un vrajitor imbracat intr.o roba neagra de sus pana jos si cu gluga se postase in fata ei . Bagheta era in mana ei si o vraja ii venise imediat in cap . "Depulso!" rostise ea pe un ton clar si persoana din fata ei zburase pana se lovise puternic de peretele din spatele acestuia . Oftase incet si isi continuase drumul dar , in mijlocul taliei , ceva o prinsese . Atinsese cu mainile , era ceva lipicios si totusi , foarte solid . Se smucise cu putere , facuse un salt si ajunsese fata in fata cu acea creatura . Nu mai vazuse asa ceva niciodata . Desi parea a veni din lumea subacvatica . Urata , mare , rosie toata , cu niste tentacule lungi ridicate in aer , loveau amenintator spre viperina . Se rostoglise pe podea si spusese farmecul "Confundo" . Creatura se oprise putin , privise confuza spre fata , si cazuse pe spate , cu tentaculele ei ridicate inca in aer . Isi intoarse privirea spre colier , care , spre uimirea ei , nu se mai afla in acelasi loc . "Accio colier ! " De undeva , din podea se inaltase un colier din aur , imitatie pesemne , si aterizase in mana ei . Zambise cu toata fata , fericita ca terminase toata treaba cand .. niste voci ii atrasera atentia . "Ai vazut asta ? Este magie ! Iti spun eu ! Sa plecam de aici . " spusese unul . Doi barbati , imbracati in stil incuiat , erau in spatele viperinei , socati la culme si tremurand . "De unde au mai rasarit si astia ? Mnah , nu am incotro . Obliviate! " Rostise vraja in gand , uitand ca nu stia deloc sa faca vraji nonverbale , insa , spre surprinderea ei , reusise . Cei doi ramasesera cu privirea drept inainte , fara sa clipeasca si cu ochii fara expresie . Viperina parasise camera usurata si ii inmanase colierul profesoarei . "Misiune indeplinita ! "

Rezultate: Nu a fost un test remarcabil asta ce-i drept, insa a fost destul de ok cum ai tratat fiecare subiect in parte, dar totusi putea face lucruri mult mai frumoase la partea scrisa mai ales ca puteai sa lasi un rand in momentul cand aparea dialogul fiindca mi-a fost putin cam greu sa citesc, dar modul in care ai descris a fost detul de original. Partea scrisa si ea destul buna, insa la ultimul punct cred ca defapt toate vrajile au conexiune si cred ca ar trebuii sa stai sa te gandesti mai mult la asta.

Nota:E (Exceeds Expectations) - Peste asteptari + 140 de puncte

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
RE: N.O.V-uri (Niveluri Obisnuite de Vrajitorie) - by Eliza G. Blest - 30 Aug 2011, 17:53