Black waves
|
31 Aug 2011, 10:22
|||
|
|||
Era mult prea atenta la ceea ce spusese Raizen la inceput pentru a mai putea fi capabila in acea clipa sa dea un raspuns la intrebarea lui. Da, ea chiar nu stiuse ce s-a intamplat. A crezut ca era vorba doar de un zvon .. A fost plecata cateva zile de la castel, dar daca Harry Potter chiar era in viata si era salvat .. asta insemna ca .. Facuse o pauza dand din cap in semn de negare. Nu voia sa se gandeasca acum la asa ceva. Trebuia sa ii spuna Vrajitorului ultimele evenimente petrecute in preajma lui Porrin. Moartea lui ar aduce multe lucruri pozitive in lumea lor, dar stia ca asa ceva nu era posibil, cel putin nu inca. Se uitase catre cer pierzandu-si privirile in adancul azuriu al sau,apoi se hotarase ca venise momentul in care sa vorbeasca si ea. Trase adanc aer in piept incercand prinda un oarecare curaj de care avea neaparat nevoie.
"Hmm, ce-am mai facut eu? Probleme cu Tomas. Nu imi vine sa cred ca inca nu am scapat de el. Cele mai noi fapte ar fi ca am fost cu Bell in Siria si am aflat ca mai are o singura ruda in viata. Din pacate nu ne-a fost de prea mare ajutorul unchiul Noah ..", oftase Rose amintindu-si acea intamplare care le-a adus pe cele doua fete la exasperare in ultima zi. Atat de multe pentru nimic .. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Black waves - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Jul 2011, 16:44
RE: Black waves - by Raizen Isildur - 24 Jul 2011, 15:31
RE: Black waves - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Jul 2011, 21:30
RE: Black waves - by Raizen Isildur - 23 Aug 2011, 14:54
RE: Black waves - by Rosalie Vivienne Alden - 31 Aug 2011, 10:22
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |