Lifaem de Bluwin
31 Aug 2011, 12:37
Bun venit lui…
Lifaem «-» de Bluwin
[Image: lili5.jpg]

Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
Your mouth, so hot

[Image: plain.jpg]
Nume Lifaem
Prenume (de) Bluwin
Varsta 16
Sex baiat
Ziua de nastere 14 martie
Orasul unde a copilarit Paris si Londra
Mama (moarta)43, casnica, pur-sange, Marie l'Astuce
Tatal 43, a lucrat in Ministerul Magiei, pur-sange, Rousset de Bluwin
Statutul Sangelui Pur-sange

[Image: plain1.jpg]
Inaltime 1.80
Greutate 55 kg
Corp suplu, inalt
Par brunet
Ochi rosii
Par Vincent Valentine din Final Fantasy 7
[Image: plain2p.jpg]
Ii place trufele, ciocolata, sa stea pur si simplu, sa priveasca norii, cam tot ce tine de natura, sa citeasca, sa cante la vioara, scrima
Ii displace sa fie sacait, galagia excesiva, majoritatea fiintelor cu prea multe picioare, sa fie deranjat cand se odihneste, mincinosii, sa fie confundat cu o fata
Puncte forte retine cam orice lucru ca si cum ar fi un calculator, manuieste sabia uneori mai bine decat bagheta, este prea calm in unele situatii, vigilent, muncitor(doar spune-I ce sa faca si se rezolva), saritor si amabil cu cei care i-au castigat increderea
Puncte slabe uita chestiile importante(zile de nastere...etc.), isi schimba personalitatea ca si vremea, incapatanat, renunta prea usor uneori, nu este cea mai sociabila persoana existent, tinde spre ipocrizie pentru ca nu este prea increzator in cei din jurul sau
Obiceiuri sa-si aminteasca in ultimul moment un lucru important, sa intarzie sau sa vine prea devreme, sa-si care bicul peste tot (nu-l foloseste niciodata, dar nah), sa priveasca in gol cand este atent la ceva(si asta il face sa para neatent…)
Amortentia trandafirii, florile de cires si bradul
Casa Ochi-de-Soim

[Image: plain3.jpg]
Bagheta 20 de centimetri lungime, lemn de fag, contine o pulbere de safir
Rude tatal sau, Rousset
Persoane Importante Akashia Yonelya Len
Talente Magmetamorf
Abilitati vraji fara bagheta, animag
AltcevaAre un tatuaj pe umarul stang pe care-l ascunde vederii. Este format dintr-o aripa de inger alba indreptata in sus si o aripa de future albastra indreptata in jos.
Trecut S-a nascut la Paris si a stat acolo pana la 15 ani cand a fost lasat de tatal sau sa calatoreasca prin lume. Puterile si le-a descoperit la 10 ani cand se juca cu un “bat” de-al tatalui sau, furat din biroul acestuia si a prajit o cioara. De atunci si pana cand a vrut sa se plimbe prin lume, Rousset l-a ajutat sa-si controleze noile abilitati. Un an intreg s-a jucat cu lumea si a capatat experienta ion diferite...domenii. In calatoria sa, a cunoscut-o pe Len intr-un templu din Japonia de care s-a lovit accidental. Nu si-au dat prea multa importanta, asa ca au uitat incidentul cu "strainul misterios". La nici o luna de la intoarcerea sa, a primit o scrisoare de la Hogwarts. A zis ca nu are nimic de pierdut si a acceptat.

[Image: plain4.jpg]
Nume Lif/ Corny/ Alejandra/ Yuki
Varsta 15 ani
Experienta RPG Un an…cred ca doi
Alte Personaje -nu
Despre tine Iubesc albastrul, RPGul, cartile fantasy (in special cele cu elfi), ciocolata…si ….si o sa-mi strofoc creierii (inexistenti) ca sa scriu mult. *nods*

[Image: plain5.jpg]
Exemplu RP O pala blanda de vant ravasi podoaba capilara facand-o sa para o fantoma neagra care-si cauta linistea. Notele muzicale produse de o vioara indepartata imi demosntrau ca sunt viu si respir. Sau asa credeam. De ce am senzatia ca de fiecare data cand inched ochii, sunt nevoit sa mor? Si de fiecare data cand imi eliberez rubinele ca sa vada o noua zi, am impresia ca am inviat?

Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement.
Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon.
Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine !
[/align]

Sa nu va speriati de moi. Wink
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Lifaem de Bluwin - by Lifaem de Bluwin - 31 Aug 2011, 12:37
RE: Lifaem de Bluwin - by Jennifer L. Campbell - 31 Aug 2011, 12:53
RE: Lifaem de Bluwin - by Lifaem de Bluwin - 31 Aug 2011, 13:09
RE: Lifaem de Bluwin - by Adnana Hale - 31 Aug 2011, 13:33
RE: Lifaem de Bluwin - by Akashia Y. Len - 31 Aug 2011, 13:42
RE: Lifaem de Bluwin - by Eliza G. Blest - 31 Aug 2011, 13:43
RE: Lifaem de Bluwin - by Lifaem de Bluwin - 31 Aug 2011, 13:50