Gustare la miezul noptii
|
31 Aug 2011, 13:56
|||
|
|||
Zambea cu siretenie atunci cand Adnana ii daduse lovitura suprema lui Filtch . Intotdeauna a avut probleme cu omul acela si totusi , nu i.a placut ce i s.a facut . Era prea putin . Se apropiase de el si ii daduse cateva palme rasunatoare . Sora ei se uita la ea gen "de ce ai facut asta ? " insa daduse simplu din umeri .
"Imi era dator " , raspunse scurt si lovis cu piciorul in spatele ei , auzindu.se un muget incet . Se apropiase de peretele din spatele lui Darkason si ciocanise in el . "Are dreptate , numai asa putem scapa . Ce naiba zic eu aici de jumatate de ora ??? " intrebase ea nervoasa . Se indepartase putin si facuse un salt , asemenea cum ii facuse usii inainte sa sara 30 de metrii lungime si 5 metrii latime . La atingerea ei , peretele cedase si facuse un zgomot asurzitor ce putea sa trezeasca tot castelul . "Oops , am uitat sa pun o vraja ce oprea sa se auda peste tot sunetul . " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,453 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,341 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,808 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,524 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |