Revedere
31 Aug 2011, 18:10
Tora fu luata prin surprindere. Nu se asteptase sa aiba o astfel de colega. Se putea obisnui cu faptul ca era cam impulsiva, insa sa o atace asfel era prea de tot. Se ridica din pat stand fata in fata cu soimeanca. Trebuia sa se pastreze calma.
"Stii ceva. E ok sa nu vrei sa te prezinti si am trecut si peste faptul ca esti destul de... uracioasa!" era singurul cuvant care ii trecu prin minte. "Insa nu ai dreptul sa imi spui ce sa fac da? Nu-ti convine ca suntem colege? Imi pare rau dar n-am ce face! Trebuie sa ma suporti pentru trei zile."
Rabufnise. Cartea aterizase aproape de usa. Se duse si o ridica. Se uita in spatele ei si spuse:
"Si apropo... Nu-mi mai atinge lucrurile." Cuvintele iesira cu raceala. Dar nu-i pasa. Isi din camera, trantind usa in urma ei. Cobora scarile ce duceau in salon. Acesta era luminat doar de lumanari si de focul din semineu. Ultimele raze de soare dispareau in zare, lumina rozalie ce trecea prin ferestre fiind inlocuita de lumina argintie a lunii. Atmosfera era linistitoare si romantica.
Se afunda intr-un fotoliu sin fata semineului, strangandu-si genunchii la piept. Isi deschise cartea si continua sa citeasca in gand.

Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.

[Image: 2mfubs.png]

"Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken."

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Revedere - by Tora Chang - 08 Aug 2011, 21:28
RE: Revedere - by Fleur Delacour - 26 Aug 2011, 21:47
RE: Revedere - by Tora Chang - 27 Aug 2011, 10:48
RE: Revedere - by Fleur Delacour - 27 Aug 2011, 21:40
RE: Revedere - by Tora Chang - 28 Aug 2011, 21:39
RE: Revedere - by Fleur Delacour - 28 Aug 2011, 22:43
RE: Revedere - by Tora Chang - 31 Aug 2011, 18:10