You're my cup of tea ...
|
31 Aug 2011, 14:24
|||
|
|||
Se apropie de masa de langa geam. Observa privirea lui Rose, cerea explicatii. Apoi isi intoarse capul spre Aylee si incepu sa chicoteasca, viperina nu avea nici o legatura cu Pamantul. Se aseza langa ea si incepu s-o ciocaneasca in cap, cum s-ar spune.
- Pamantul catre Aylee, Pamantul catre Aylee ! Viperina nu isi schimba pozitia, asa ca Scarlett hotari ca era zadarnic sa mai incerce s-o readuca la realitate. O lasa asa, cu privirea pierduta in paginile trecutului. Se intoarse spre Rose, care inca avea unde de suspiciune in privire. Vroia sa stie ce se intamplase, probabil observase si ea ca Scarlett nu era chiar aceasi cu fata care plecase spre baie. - Mi-am scapat telefonul in WC si sunt suparata ca am pierdut numerele. Asta e, doar atat Incepu Cercetasa sa se justifice, apoi isi aminti ca nu avea telefon mobil. - Eu ... eu, eu... Nu .. Adica .. vreau sa zic ca .... Off. M-am intalnit cu cineva la baie. Nu vreau sa fiu din nou prinsa in pagini de demult. Nu am de gand sa reconstruiesc tot ce s-a intamplat in holul baii aleia afurisite. O spusese. Nu stia cum si de ce, dar o spusese. Imediat dupa ce termina o privi din nou pe Rosalie, se uita adanc in ochii ei si observa o schimbare. Nu stia la ce sa se astepte, dar macar se simtea mai bine ca scapase de o poveste incomoda. Bau inca o gura de ceai, care de pe acum se racise. Ii simti gustul amar cum ii curgea pe gat in jos. - Inca un pliculet de zahar, va rog ! o ruga Cercetasa pe patroana ceainariei, dupa care ii zambi frumos, in semn de recunostiinta ca macar aceasta nu punea intrebari, nici un soi de intrebari. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|