|
I'm everything you can't control.
|
31 Aug 2011, 21:33
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Oh, la naiba. Pelerina flutura in fata ochilor ei, pe masura ce Viperinul alerga mai departe. Fusesera atat de neatente, incat il lasasera sa fuga. Totusi, Cercetasele nu se puteau opri din alergat. Inca nu aflasera informatia pe care o doreau.
Dadura de coltul coridorului si il descoperira pe Viperin, alergand cat il tineau picioarele. Desiree scoase bagheta din buzunarul robei si o atinti catre student. Murmura "Impedimenta!", dar vraja il rata la mustata.
Ii veni dintr-o data o idee. Daca nu puteau sa-l ajunga pe Viperin, atunci o sa-l faca pe el sa ajunga la ele. Se opri din alergat si le privi pe colegele sale, care incetinisera ca sa vada ce s-a intamplat.
- Cu toata alergarea asta nu ajungem nicaieri, zise ea, dintr-o suflare. Eu spun sa-l asteptam la pivnita Viperinilor, fiindca oricum acolo trebuie sa ajunga; si, in felul acesta, putem afla si parola.
Rasufla adanc si se uita la celelalte Cercetase, asteptand un raspuns.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|