Gustare la miezul noptii
|
01 Sep 2011, 01:03
|||
|
|||
Cobor scarile miscatoare impreuna cu Adnana ,iesim afara din castel si ne indreptam spre podul ce duce spre coliba lui Hagrid pe unde aveam sa patrundem in Padurea Interzisa.
"Crezi ca o sa isi mai aminteasca Filtch ceva ? I-ai sters memoria destul de bine totusi . . . deci ma indoiesc serios ca va mai stii cum il cheama" zic eu razand " Totusi raman de parere ca ar fi trebuie sa punem blestemul Imperius pe el . . . asa am fi fost siguri . . ."zic eu putin visator admirand cerul senin. . . Ne miscam destul de repede . . . o liniste apasatoare s-a lasat in imprejurimile castelului . . . astropufa se misca destul de repede , probabil daca nu as fi avut conditie fizica as fi ramas demult in urma . . . Odata ajunsi in dreptul gradinii cu dovleci ma uit spre Adnana care in lumina lunii pline parca avea o aura misterioasa , fata ii stralucea de-a dreptul . . .privesc in gol timp de vreo 3 secunde , imi revin din reeverie si intreb: "Unde au zis ca o sa inmormanteze caprioara? Ii cautam prin toata padurea?" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,447 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,330 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,796 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,494 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |