Thread Closed 
Bucatarul de la miezul noptii
01 Sep 2011, 23:06 (This post was last modified: 01 Sep 2011, 23:07 by John Romulus.)
Baiatul infuleca biscuiti dupa biscuiti asa ca in momentul in care vazu ca cineva intra in bucatarie se inneca.Stia ca nu ar fi trebuit sa fie acolo la ora aia, insa nu se putut abine.Incerca sa ii raspunda fetei insa biscuitii cu care se inecase mai devreme il faceau sa semene mai degraba cu un troll.Facu cateva semne disperate din maini pana cand un spiridus ii adusese un pahar cu apa pe care John il dadu pe gat.Dupa ce isi mai reveni se uita la fata.Rasufla usurat si se lovi usor in piept cu palma, o privi apoi pe fata.Isi dadu seama ca este si ea un astropuf la fel ca si el.
''Imi era foame si m-am gandit ca as mai putea gasi ceva...insa din cate se pare tot ce a ramas de la masa de seara sunt biscuitii astia.''
Lua un biscuite in palma si se uita suparat la el.Se uita apoi mirat la cum un spiridus se chinuia sa manuiasca o matura ce era de doua ori mai mare decat el pentru a strange firmituriile facute de baiat.John se uita la fata.
''Eu sunt John...John Romulus....Tu?''
Se uita apoi din nou la micutul spiridus si ii se facu mila de el.Se dadu jos de pe scaun si ii ceru acestuia matura.Nu ii placea cand cineva era obligat sa faca ceva din cauza lui.Spiridusul se uita mirat la el neintelegand ce doreste acesta si isi continua treaba.Baiatul se aseza din nou pe scaun si se uita la fata.
''Ce te aduce aici la ora asta?''

[Image: John.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Bucatarul de la miezul noptii - by John Romulus - 01 Sep 2011, 23:06

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gustare la miezul noptii Darkason Pain 46 12,491 12 Sep 2011, 21:14
Last Post: Adnana Hale
  Gustarea de la miezul nopþii. Klavdia Belikov 38 6,762 22 Aug 2010, 12:53
Last Post: Luna Slytherin