intrebare si raspuns
|
02 Sep 2011, 18:54
|||
|
|||
Nu cred ca intrebarea ta are prea multa logica, sincer. Adica nu cred ca oricare dintre noi, oricata imaginatie am avea si toate alea, am putea sa scriem aceste carti asa cum au fost scrise. Presupun ca intrebarea ta vine ceva de genul ca daca pe mine, intr-o zi, intr-un tren, m-ar fi lovit inspiratia unei carti despre o scoala de vrajitorie, as fi scriso? Raspunsul ar fi ca probabil, am multe schite cu "carti" din astea, idei care ma lovesc si raman in aer. Dar mai mult ca sigur ca nu ar fi ajuns Harry Potter. Pentru ca aceasta carte ne place exact asa. Cu bune, cu rele, fericire, tristete, scrisa de J. K. Rowling. Iar eu sau tu sau oricine altcineva, nu ar fi putut sa o scrie exact la fel. Deci... Nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare, dar sper sa intelegi ce am vrut sa spun...
![]() Daca ai avea de ales intre a nu-ti mai vedea iubitul/iubita niciodata, pentru ca ea e undeva...hmmm...pe alta planeta sau ceva de genul asta(oricum idee e ca orice ai face tu sau el/ea nu va mai puteti vedea niciodata) si intre a-l/o vedea moarta/mort,, ce ai alege? Si de ce?
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intrebare si Raspuns | Bell Evans | 257 | 39,612 |
04 Feb 2018, 16:44 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
intrebare si raspuns | Ada McNair | 990 | 99,150 |
12 Apr 2010, 20:23 Last Post: Isabella River |
|
intrebare si raspuns | Aylin Lovegood | 990 | 87,622 |