Thread Closed 
Unveiling the secrets
03 Sep 2011, 11:16
  • Raizen mergea alaturi de ea. Tacerea se asternu asupra Atriumului. Iși întoarse capul către ea și o sorbi din priviri. „Ce frumoasă e...” gândi el. Se uită înainte și aduse aminte de ce venise aici. Sperase că o va întâlni dar mai avea încă ceva de făcut.

„Ai vrea să mă însoțești până la Departamentul Jocurilor Magice ? Asta dacă nu ai altceva de făcut desigur.” Ea clătină din cap așa că tânărul continuă „Cupa Mondială de Vâjhaț se apropie așa că m-am gândit să trec pe la un vechi prieten de-al meu care lucreaza aici. Ce zici de două bilete reduse ?” îi făcu cu o ochiul iar ea încuviință zâmbind.

Intrară în lift și așteptară până când vocea aceea antipatică de femeie spuse „Nivelul 7 - Departamentul Jocurilor Magice”. Coborâră amândoi la unison iar Raizen o conduse pe Bell printr-o serie de coridoare întortocheate. e opriră în fața unei uși de lemn masiv. O plăcuță din metal de pe ușă avea inscripționate cu litere aurii „Nosgoth Vi Slytherin”. Raizen bătu la ușă și apăsă clanța intrând în încăpere. Bells îl urmă îndeaproape.

„Nosgoth ! Nu te-am mai văzut de mult prietene !” zise Raizen către un tânăr cu părul lung aflat la un birou într-un colț al camerei.

Acesta îi salută și pe ei dând mâna cu Raizen. După ce se făcură prezentările cei doi discutară o vreme în șoaptă la biroul lui Nosgoth iar după un zângănit de aur Raizen luă două bilete albe de la prietenul său.

Se întoarse către Bells și ridică din ambele sprâncene într-un gest de „Hai să plecam naibii o dată de aici” și când ieșiră pe coridor spuse:

„Nu au fost chiar reduse dar în orice caz..” și scoase biletele din buzunar zâmbind.

Ediția aceea a Cupei Mondiale de Vâjhaț se anunța a fi una fantastic de interesantă. Românii erau printre favoriți, dar nici englezii nu erau mai prejos. Ambii aveau niște echipe foarte bune. Abia aștepta acel eveniment care unea vrăjitorii dint oate colțurile lumii.

Se îndreptau către ieșirea din Minister când Raizen se întoarse către Bell și spuse:

„Ehm.. știi. Mă gândeam că poate.. ai dori să ieși la o cafea cu mine pe Aleea Diagon. Știi tu.. ca un fel de.. întâlnire”

Inima îi bătea puternic în piept așteptând răspunsul fetei.

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Unveiling the secrets - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 11:11
RE: Unveiling the dark secrets - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 11:13
RE: Unveiling the dark secrets - by Raizen Isildur - 03 Sep 2011, 11:16
RE: Unveiling the dark secrets - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 11:17