Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa
03 Sep 2011, 17:27
Eu ziceam pentru plot sa aiba directa legatura cu forumul si membrii si grupurile devilor si al ordinului. Nu cu personajele din carti si etc. Asa putem fi implicati cu totii in poveste la propriu. Dar daca s eface conferinta, vorbim si atunci.

Ah, nu e greu sa ramai ascuns. Mie mi s-a parut excelenta organizarea cand am facut ultima data cele doua grupuri si muream de ras cand ii luam la raport pe devi daca sunt spioni sau nu. Si intr-un fel va trebui sa se stie cine e devorator si cine nu, altfel nu putem interactiona in lupte cu ordinul. Ascunse trebuie sa fie planurile si poate chiar sa avem spioni sau chestii dastea tari.
(Grupurile/forumurile erau deja invizibile. Se stiau doar dintre membrii cine si cum. E normal sa stii cine iti sunt dusmanii. Altfel nu are nici un rost sa facem aceste doua grupuri daca nu o sa interactionam intre noi)

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - by Kennya Allen - 03 Sep 2011, 17:27

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Scuze, dar ai inchis topicul pentru abonari. Unde postez? Alexandra Victoria Cooper 5 1,575 07 Feb 2012, 21:52
Last Post: Isabella River
  Intrebare pentru membrii Kennya Allen 6 1,592 05 Feb 2012, 22:06
Last Post: Kennya Allen