|
|
03 Sep 2011, 20:48
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- Masina tremura puternic, zguduindu-le pe cele doua in interior; strigatele lor ajunsera pana la prietenele din prezent care stateau la marginea poenitei si se amuzau copios. De parca ar fi trecut doar cateva zile de la micutul incident, si nu ani intregi. Senzatia era aceeasi - o durere cauzata de rasul alaturi de cea mai buna prietena.
"-Tin minte si in ziua de azi ce am urlat langa urechea ta" chicoti Bells, iar Alice isi dadu ochii peste cap.
"-Mda, si eu tin minte; desi crede-ma ca as fi preferat sa raman fara amintirea asta" raspunse astropufa, izbucnind in ras. Se auzi si asteptatul strigat panicat al micutei cercetase, care facu masina sa se opreasca.
"-Si tot nu imi vine sa cred ca a mers" remarca vrajitoarea, cu o expresie amuzata.
Cele doua coborara din masina palide, cu chipurile transpirate; de parca ar fi iesit de la un film de groaza Incuiat. Probabil isi doreau sa ajunga cat mai repede inapoi in Turnuri si sa nu mai vina acolo in viata lor.
Peisajul se schimba din nou in fata lor, conturandu-se pe dinaintea ochilor acestora sub forma unei incaperi circulare, fara ferestre - Hambarul Bufnitelor de la Hogwarts.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Forever and always - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 20:48
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|